Gå til innhold

Vurderer å kjøpe brødbakemaskin fra Wilfa:) Noen som har erfaringer?


Anbefalte innlegg

Jeg vurderer en av disse to fra Wilfa: http://www.wilfa.no/katalog/home.php?cat=266

 

Er usikker på om jeg kommer til å prøve den to ganger, for så å stue den bort i et skap...! Men virker jo digg kunne slenge sammen en deig på kvelden - og så våkne til ferskt brød, så jeg har litt troen:)

 

Noen som har prøvd Wilfa sine maskiner og kan si om de er bra eller ikke (og om jeg bør velge den dyreste eller billigste)?

 

Og er det noen som vet - er det sånn at man bare putter alle ingrdiensene oppi, eller må man lage deigen i en annen bolle først?

Fortsetter under...

Jeg har hatt brødbakemaskin fra Wilfa i maaaange år og er superfornøyd!! Man putter bare alle ingrediensene oppi beholderen, og tre timer senere er brødet ferdig. Jeg lager også pizzadeig og bolledeig med maskinen. Putter bare alt oppi, også får du deigen ferdig hevet. Beholderen er veldig enkel å rengjøre, så man slipper kliss med bakeboller osv. Jeg synes maskinen er heelt genial, og anbefaler den på det varmeste! Jeg har ikke den modellen du refererer til, men jeg har en annen stor maskin, så jeg ville godt for den dyrere modellen. Du har den i mange år :) Lykke til!

Jeg har hatt en sånn fra wilfa, brukte den to ganger til å bake brød og så endte den i et skap. Solgte den faktisk rett før jul, da hadde den stått ubrukt i skapet i tre år, hehe ;)

 

Men det ble gode brød og den var lett å bruke. Er vel bare jeg som heller bruker kenwoodmaskinen, baker fire brød i slengen og fryser de ned.

Jeg har en wilfa og har brukt den myye, ferske stoore brød og den mykeste pizzadeigen og bolledeigen i verden :D Den jeg har kan man lage mye forskjellig med, til og med syltetøy, men det har jeg ikke testet ut :P Det eneste jeg vil anbefale deg er å kjøpe en maskin med to eltere, den blander deigen mye bedre og du den har større kapastitet når det kommer til mengde ingredienser :)

Vi har en brødbakemaskin fra wilfa som vi kjøpte for noen år. Har baket mye småbrød i den og da ikke tenkt over stekeskorpen (men må steke den som om brødet er stort)

Men baker man store brød blir ikke det skikkelig stekt syns jeg. Skal det være slik?? Lurer på å kjøpe ny mtp om der er noen feil på vår maskin, den er noen år gammel nå så får ikke igjen på garantien. Kunne tenkt meg godt stekte store grovbrød til frokost, men blir like skuffet hver morgen jeg har prøvd.. Og har fulgt oppskriftsheftet som fulgte med til punkt og prikke:/

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...