Gå til innhold

Oppbevaring av hjemmelaget mat?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg frøs ned ja.

Særlig i begynnelsen er det jo lite de spiser, og en del har jo begrenset holdbarhet.

 

Men ang potet, den kan få en bitter smak av å fryses, så akkurat den kan man gjerne koke for hver gang.

Jeg lager middag av kokt potet/søtpotet, gulerot, kolerabi med litt smør eller olje og litt kokekraft. Kraften blir knallgod når alt kokes i samme gryte, og husk ikke har mer vann enn at det akkurat dekker grønnsakene. Jeg fryser dette i store muffins former av silikon. Akkurat ett måltid. Det samme gjør jeg på fruktmos som han enten får som dessert eller i grøten. Jeg lager Mos av aprikos, pære, eple og mango. Fryser dette på samme vis. Funker helt supert!

I starten fryste jeg ned i sånn silikon isbitformer da det ikke var store mengdene som skulle i han. Også hadde jeg ett brett med potet, ett med brokkoli og ett med gulrot f.eks så jeg etterhvert kunne blande ved å ta 2 terninger gulrot og 1potet osv.

 

Nå når det er større posjoner så bruker jeg Avent sine begre.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...