Veslepus86 Skrevet 8. januar 2013 #1 Del Skrevet 8. januar 2013 Hvordan oppbevarer dere hjemmelaget mat, hvis dere lager en del? Jeg skal nå begynne å lage sviskemos og evt poteter selv. Hvis jeg tar en pose svisker, blir det jo en del. Fryser dere ned de glassene dere ikke bruker eller hva gjør dere? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144007105-oppbevaring-av-hjemmelaget-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babyønske �� Skrevet 8. januar 2013 #2 Del Skrevet 8. januar 2013 Jeg frøs ned ja. Særlig i begynnelsen er det jo lite de spiser, og en del har jo begrenset holdbarhet. Men ang potet, den kan få en bitter smak av å fryses, så akkurat den kan man gjerne koke for hver gang. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144007105-oppbevaring-av-hjemmelaget-mat/#findComment-144911100 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SurreGuri Skrevet 8. januar 2013 #3 Del Skrevet 8. januar 2013 Jeg lager middag av kokt potet/søtpotet, gulerot, kolerabi med litt smør eller olje og litt kokekraft. Kraften blir knallgod når alt kokes i samme gryte, og husk ikke har mer vann enn at det akkurat dekker grønnsakene. Jeg fryser dette i store muffins former av silikon. Akkurat ett måltid. Det samme gjør jeg på fruktmos som han enten får som dessert eller i grøten. Jeg lager Mos av aprikos, pære, eple og mango. Fryser dette på samme vis. Funker helt supert! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144007105-oppbevaring-av-hjemmelaget-mat/#findComment-144911428 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lilla-Turkis Skrevet 8. januar 2013 #4 Del Skrevet 8. januar 2013 I starten fryste jeg ned i sånn silikon isbitformer da det ikke var store mengdene som skulle i han. Også hadde jeg ett brett med potet, ett med brokkoli og ett med gulrot f.eks så jeg etterhvert kunne blande ved å ta 2 terninger gulrot og 1potet osv. Nå når det er større posjoner så bruker jeg Avent sine begre. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144007105-oppbevaring-av-hjemmelaget-mat/#findComment-144912051 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå