Anonym bruker Skrevet 1. januar 2013 #1 Skrevet 1. januar 2013 Skulle være 10stk i går, men pga sykdom ble vi bare tre. Har sykt mye salat igjen. Hvordan kan vi få brukt den opp? Hva annet enn kalkun er den god til? Anonym poster: bd7c16e52cf9cc12340bd34c68c1d40d
maimora Skrevet 1. januar 2013 #3 Skrevet 1. januar 2013 Jeg lagde dobbel porsjon, og nesten bare jeg som spiste det, så har mye igjen her også. Jeg tenker spise rester med kalkun i dag, enten til lunch eller middag
Himmel og hav Skrevet 1. januar 2013 #4 Skrevet 1. januar 2013 Waldorfsalat er godt på smørbrød, enten alene eller sammen med kjøtt av ulike slag ( roastbiff, kalkun, lammerull, røt skinke osv)
Gjest Vicky Pollard Skrevet 1. januar 2013 #7 Skrevet 1. januar 2013 Haha, samme skjedde her! 7, 5 kg kalkun og 5 personer... Jadda Det blir i allefall kalkun til middag i dag også
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå