holahopp Skrevet 31. desember 2012 #1 Skrevet 31. desember 2012 jeg skal lage helstekt indrefilet. Har laget det mange ganger, men er så lei av tilbehøret..noen forslag?
Februargullet2013 Skrevet 31. desember 2012 #2 Skrevet 31. desember 2012 Fløtebakte poteter/bakt potet, Grønnsaker du liker, Pepper Saus
holahopp Skrevet 31. desember 2012 Forfatter #3 Skrevet 31. desember 2012 Fløtebakte poteter/bakt potet, Grønnsaker du liker, Pepper Saus hehe jeg skal ha fløtepoteter og peppersaus, men kunne ønske det var noen gøye grønnsaksting jeg kunne laget..men har mistet kreativiteten min
Gjest UndrendeUllteppe Skrevet 31. desember 2012 #4 Skrevet 31. desember 2012 (endret) For eksempel baconsnurrede stekte asparges, smørstekt champignon, stekt tomat/mais/løkblanding, rosenkål, brokkoli (med litt smør og salt på) osv... Endret 31. desember 2012 av UndrendeUllteppe
MamaLadyBug Skrevet 31. desember 2012 #5 Skrevet 31. desember 2012 saltbakte amandinepoteter (eller bare ovnsbakte uten salt men med olivenolje og krydder) soppstuing eller stekt sopp og løk og smørdampa/smørkokte grønnsaker. fløtesaus, rødvinssaus eller bearnaise Dette pleier vi å ha men for alt jeg vet så kan det være dette du pleier å ha også
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2012 #6 Skrevet 31. desember 2012 Soppstuing, rødvinssaus, grønne bønner, ovnsstekte tomater, hasselbackpoteter Anonym poster: 62f90585e25923eafe44cb00c5296fe4
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2012 #7 Skrevet 31. desember 2012 Maisstuing Anonym poster: 5691505965b732c7067cea96064499e5
BellaSuz Skrevet 31. desember 2012 #8 Skrevet 31. desember 2012 Råstekte amandinepoteter bakt med grovsalt og joulene(?) grønnsaker til smaker toppers! Enkelt å lage også:-)
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2012 #9 Skrevet 31. desember 2012 Indrefilet provencale er godt! F.eks. slik: http://www.coop.se/Recept--mat/Recept/c/coeur-de-filet-provencale/ Godt med ratatouille ved siden av også i tilfelle. Anonym poster: 62f90585e25923eafe44cb00c5296fe4
holahopp Skrevet 31. desember 2012 Forfatter #10 Skrevet 31. desember 2012 tusen takk for fine forslag da har jeg noe i hodet hvertfall når jeg skal på butikken
Gjest Shanti ♥ Skrevet 31. desember 2012 #11 Skrevet 31. desember 2012 Lag det som beef wellington! Det skal vi ha i kveld. Nam!!
Storebror & Lillebror Skrevet 31. desember 2012 #12 Skrevet 31. desember 2012 Ovnsstekt champignon (hele, uten stilken) med stekte baconterninger og mozarella Smørstekt asparges Gulrøtter og rotselleri i staver - kokt sammen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå