Anonym bruker Skrevet 29. desember 2012 #1 Skrevet 29. desember 2012 Hvordan tilbereder du og hva slags tilbehør har du?:-) Anonym poster: 43e836250466c6ddf59401ae45439ac6
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2012 #2 Skrevet 29. desember 2012 Denne prøvde vi oss på i år, ble utrolig bra! Fikk masse skryt, svigermor mente det var den beste ribben hun noengang hadde smakt http://fristendelavkarbo.no/2012/11/04/langtidsstekt-ribbe/ Anonym poster: 1f39d72ce5e94daadbdeb2a8bcc118a7
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2012 #3 Skrevet 29. desember 2012 Min måte er slik: Gni steken inn med salt og pepper helst dagen før. (Dette er stek uten bein i) Sett den i ovnen med smør klatter rundt om i langpannen, kan godt sjære en løk i båter og ha i formen vedsiden av steken. Stek først 30 min på 250grader så skrur du ned til rett under 200. Mål med steketermometer når den er ferdig. Husk stikk der steken er tykkest. Jeg pleier å sjekke hvert 30 min og smatidig heller jeg litt av skyen over steken. Den pleier å bli saftig og god;) La den hvile litt før du sjærer i den. Hvis svoren ikke blir sprø over det hele kan du ta den av steken og grille den litt på et stykke alu folie. Men pass på, det går fort fra sprø til svidd! Tilbehør er saus (toro pakke med brunsaus, med ekstra krydder, litt fløte og sky i) Rosenkål, surkål, poteter, brokkoli og gullerøtter. Ja og tyttebærsyltetøy Lykke til! Du fikser dette Anonym poster: da5b3053c3cd190a3c0d4ec66c1ebb40
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå