Anonym bruker Skrevet 29. desember 2012 #1 Skrevet 29. desember 2012 Har så lyst til å steke opp medisterpølser og ha ribbefettet som jeg har igjen fra julaften på, men er redd for at denne er blitt dårlig? Anonym poster: f615d18cbb82064e5047f832ce365f69
Februargullet2013 Skrevet 29. desember 2012 #2 Skrevet 29. desember 2012 3dagers regel bør du følge,så er vel ikke så bra det fettet nå
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2012 #3 Skrevet 29. desember 2012 takk for svar. Mannen sa nemlig at det holdt leeeenge i kjøleskapet, men turte ikke satse på det. Anonym poster: f615d18cbb82064e5047f832ce365f69
Februargullet2013 Skrevet 29. desember 2012 #4 Skrevet 29. desember 2012 jeg vet jo ikke,men jeg spiser i alle fall ikke ting som har ligget lengre enn 3 dager,så lenge jeg er gravid
★julestjerne★ Skrevet 29. desember 2012 #5 Skrevet 29. desember 2012 Hadde fint ete det viss det ikkje hadde endra konsistens/utsjånad/smak, men har null erfaring med svineribbefett så eg er ikkje akkurat ein autoritet på området..
Modesty Blaise. Skrevet 29. desember 2012 #6 Skrevet 29. desember 2012 Det er ikke noe problem å spise det nå så lenge det har stått kjølig. For å si det sånn, du lukter det kjapt hvis det har blitt harskt
Himmel og hav Skrevet 29. desember 2012 #7 Skrevet 29. desember 2012 Jeg husker at mormor sparte på ribbefettet og stekte i det i lang tid etter at jula var over. Det sto i kjøleskapet og holdt seg helt sikkert godt, for hun var temmelig forsiktig av seg når det kom til mat. Så jeg tror at mannen din har rett når han sier at det holder seg. Jeg kaster sjelden noe, bare fordi det har gått ut på dato. Om det ser ok ut, lukter som det skal og smaker som det skal, så er det høyst sannsynlig i orden.
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2012 #8 Skrevet 29. desember 2012 det ser ok ut, og jeg er ikke gravid, så da tar jeg sjansen. Har akkurat lagt baby nå, så da kan jeg koooose meg med god mat;) HI Anonym poster: f615d18cbb82064e5047f832ce365f69
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2012 #9 Skrevet 29. desember 2012 Gjelder forresten det samme med ribba? Har litt ribbe igjen i kjøleskapet også? HI Anonym poster: f615d18cbb82064e5047f832ce365f69
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå