Anonym bruker Skrevet 27. desember 2012 #1 Skrevet 27. desember 2012 . Anonym poster: 470736d9b055fe50915cc353f36c8b85
Anonym bruker Skrevet 27. desember 2012 #2 Skrevet 27. desember 2012 Fløtegratinerte poteter, waldorfsalat og saus. Masse saus! Anonym poster: 9473bda6bf4ed27fbcc298ddfcac4467
HeltLykkelig ♥♥ Skrevet 27. desember 2012 #3 Skrevet 27. desember 2012 Poteter, stuffingen, rosenkål og "hjemmemekket" viltsaus.. Jumjum!!!
Gjest 5 andre Skrevet 27. desember 2012 #4 Skrevet 27. desember 2012 Eple,svisker, brokkoli, gulrøtter, blomkål, potet/potetmos og saus
Gjest Sommerfuggel i vinterland Skrevet 27. desember 2012 #5 Skrevet 27. desember 2012 (endret) Poteter varierer litt, har hatt fløtegratinerte, hjemmelagd potetmos, hasselback, røsti, ris, u name it.. Waldorfsalat burde jeg sikkert hatt, men har aldri lagd Men jeg lager stuffing av bacon, sjampinjong og purre som jeg surrer i fløte og krydrer med salt og pepper. Gulrøtter, aspargesbønner og rosenkål. Lager fløtesaus av stekesjy etter kalkunen Endret 27. desember 2012 av Sommerfuggel i vinterland
Gjest Antarctica Skrevet 27. desember 2012 #6 Skrevet 27. desember 2012 Krokan og strøssel. Eh, nei det var til desserten! Unnskyld!
HeltLykkelig ♥♥ Skrevet 27. desember 2012 #7 Skrevet 27. desember 2012 Krokan og strøssel. Eh, nei det var til desserten! Unnskyld! Hahaaa!! Du er i slaget i dag frøken/fru ler meg ihjel..
Gjest Antarctica Skrevet 27. desember 2012 #8 Skrevet 27. desember 2012 Krokan og strøssel. Eh, nei det var til desserten! Unnskyld! Hahaaa!! Du er i slaget i dag frøken/fru ler meg ihjel.. Bare vent, du! Når jeg etterhvert tar hull på vinballongen, altså, vinkartongen i aften, da tar det helt av!
HeltLykkelig ♥♥ Skrevet 27. desember 2012 #9 Skrevet 27. desember 2012 Krokan og strøssel. Eh, nei det var til desserten! Unnskyld! Hahaaa!! Du er i slaget i dag frøken/fru ler meg ihjel.. Bare vent, du! Når jeg etterhvert tar hull på vinballongen, altså, vinkartongen i aften, da tar det helt av! Haha! Bunkrer meg i sofaen med popcorn Ha en fortreffelig aften!
Gjest Sommerfuggel i vinterland Skrevet 27. desember 2012 #10 Skrevet 27. desember 2012 Krokan og strøssel. Eh, nei det var til desserten! Unnskyld! Hahaaa!! Du er i slaget i dag frøken/fru ler meg ihjel.. Bare vent, du! Når jeg etterhvert tar hull på vinballongen, altså, vinkartongen i aften, da tar det helt av! Haha! Bunkrer meg i sofaen med popcorn Ha en fortreffelig aften! Du kan få av meg
Mammatil2+lillespire<3 Skrevet 27. desember 2012 #11 Skrevet 27. desember 2012 For det første legger jeg Bacon på toppen lager ris til,fløtesaus,asparges og annen grønnsaker... Minimais.. sopp... Hmmm tenke tenke..... Tror jeg har husket alt da...
maimora Skrevet 27. desember 2012 #12 Skrevet 27. desember 2012 Ris, viltsaus laget av innmaten, waldorfsalat, mais, babymais, asparges og sopp
Anonym bruker Skrevet 27. desember 2012 #13 Skrevet 27. desember 2012 Sameier, poteter, fløtesaus, pære, ananas (fra boks) nam nam Anonym poster: 30f4b13134be782574b27ad69a62e13d
Anonym bruker Skrevet 27. desember 2012 #14 Skrevet 27. desember 2012 Ok, sameier = waldorf Anonym poster: 30f4b13134be782574b27ad69a62e13d
HeltLykkelig ♥♥ Skrevet 27. desember 2012 #15 Skrevet 27. desember 2012 Krokan og strøssel. Eh, nei det var til desserten! Unnskyld! Hahaaa!! Du er i slaget i dag frøken/fru ler meg ihjel.. Bare vent, du! Når jeg etterhvert tar hull på vinballongen, altså, vinkartongen i aften, da tar det helt av! Haha! Bunkrer meg i sofaen med popcorn Ha en fortreffelig aften! Du kan få av meg Tusen takk!! har du sånn deilig kinonpopcorn med smørsmak?
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #16 Skrevet 30. desember 2013 I år blir det fløtepotet, ris til to av de som ikke tåler melkeprodukter, blanding av fløte og viltsaus laget med kraft fra innmaten, rosenkål, asparges, sopp og waldorfsalat. Tror det blir en bra kombinasjon. Anonymous poster hash: 4a422...5c4
Optatium Skrevet 30. desember 2013 #17 Skrevet 30. desember 2013 Mandelpoteter, brun saus, waldorfsalat, og kokte rosenkåø/gulrøtter.
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #18 Skrevet 30. desember 2013 Til kalkunen i år skal vi ha waldorfsalat, gr.saker og hasselbaktepoteter. Vanligvis pleier vi å ha gratinerte poteter men i år skal veninnen min og familien hennes spise hos oss på Nyttårsaften. Hun lager de herligste hasselbakte potetene som finnes. Så når hun spurte om hun skulle lage det og ta med var det et stort JAAAAA fra meg :-) Guri, nå ble jeg sulten nå. Anonymous poster hash: 2afcf...a26
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå