Miss Impatient Skrevet 21. desember 2012 #1 Del Skrevet 21. desember 2012 Noen som vet om det finnes statistikker over dette med sannsynligheten for å blir smittet med farlige bakterier av å spise rått kjøtt...? Har sååååå lyst på fenalår!!!! Det ligger der og ler hånlig av meg på kjøkkenbenken.... Håååper noen kan fortelle meg at det er bare vi nordmenn som er overhysteriske.... (selv om jeg sannsynligvis ikke kommer til å tørre spise noe likevel..) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144002067-hvor-farlig-er-det-egentlig-med-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
1+1 blir 3 Skrevet 21. desember 2012 #2 Del Skrevet 21. desember 2012 Skjær det i tynne skiver og stek sprø i stekovn. Blir ikke helt det samme, mer en sinnsykt god chips;) men da kan du værtfall spise det med god samvittighet:) sjansen for toxoplasmose eller listeriainfeksjon er uansett liten pga saltinnholdet har jeg lest. Men jeg tør ikke ta sjansen. Synes det er et lite offer i ni måneder for å vite at jeg har gjort alt jeg kan for å få et friskt barn... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144002067-hvor-farlig-er-det-egentlig-med-r%C3%A5tt-kj%C3%B8tt/#findComment-144857116 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå