Gå til innhold

Hvor farlig er det egentlig med rått kjøtt.....?


Anbefalte innlegg

Noen som vet om det finnes statistikker over dette med sannsynligheten for å blir smittet med farlige bakterier av å spise rått kjøtt...?

 

Har sååååå lyst på fenalår!!!! Det ligger der og ler hånlig av meg på kjøkkenbenken....

 

Håååper noen kan fortelle meg at det er bare vi nordmenn som er overhysteriske.... (selv om jeg sannsynligvis ikke kommer til å tørre spise noe likevel..)

Fortsetter under...

Skjær det i tynne skiver og stek sprø i stekovn. Blir ikke helt det samme, mer en sinnsykt god chips;) men da kan du værtfall spise det med god samvittighet:) sjansen for toxoplasmose eller listeriainfeksjon er uansett liten pga saltinnholdet har jeg lest. Men jeg tør ikke ta sjansen. Synes det er et lite offer i ni måneder for å vite at jeg har gjort alt jeg kan for å få et friskt barn...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...