Gå til innhold

Hvor får jeg kjøpt kransekakemasse? u/t


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Så snodig, logget på for å spørre om det samme..

Eller nesten det samme.

Finner ingen plasser noe som heter kransekakemasse, heter det noe annet også? ?

Følte meg så dum i butikken så turte ikke spørre der :P

 

Anonym poster: d7810911f806c246babecec7d980747c

Annonse

Så snodig, logget på for å spørre om det samme..

Eller nesten det samme.

Finner ingen plasser noe som heter kransekakemasse, heter det noe annet også? ?

Følte meg så dum i butikken så turte ikke spørre der :P

 

Anonym poster: d7810911f806c246babecec7d980747c

 

Hvor leter du? Ligger ofte sammen med bakevarene. Det er en pølse, samme som marsipanen.

 

Anonym poster: 23904e705bd79669e98d93af740df265

Så snodig, logget på for å spørre om det samme..

Eller nesten det samme.

Finner ingen plasser noe som heter kransekakemasse, heter det noe annet også? ?

Følte meg så dum i butikken så turte ikke spørre der :P

 

Anonym poster: d7810911f806c246babecec7d980747c

 

Hvor leter du? Ligger ofte sammen med bakevarene. Det er en pølse, samme som marsipanen.

 

Anonym poster: 23904e705bd79669e98d93af740df265

 

Er der jeg leter. ;)

Da er de vel utsolgt her også da :/

 

Anonym poster: d7810911f806c246babecec7d980747c

Jeg kjøpte 4 pakker på Rema i forrige uke. Rema sin egen kostet 21 kr og Odense sin kostet 46 kr.

Odense sin er best i smak, eller er det gammel vane?

Jeg bruker de til Sarah Bernardt :)

 

Kiwi skal ha de også, det er nok utsolgt! Akkurat dette er standard i alle butikker. (Odense)

 

Anonym poster: af77b3e3664e97bfd4523cd7c52645a9

Jeg kjøpte 4 pakker på Rema i forrige uke. Rema sin egen kostet 21 kr og Odense sin kostet 46 kr.

Odense sin er best i smak, eller er det gammel vane?

Jeg bruker de til Sarah Bernardt :)

 

Kiwi skal ha de også, det er nok utsolgt! Akkurat dette er standard i alle butikker. (Odense)

 

Anonym poster: af77b3e3664e97bfd4523cd7c52645a9

 

Hvordan lager du Sarah Bernard med kransekakemasse?? Har du oppskrift du vil dele?? :D

 

Anonym poster: f8455a2a9665c70a7da41527cd53809a

Jeg kjøpte 4 pakker på Rema i forrige uke. Rema sin egen kostet 21 kr og Odense sin kostet 46 kr.

Odense sin er best i smak, eller er det gammel vane?

Jeg bruker de til Sarah Bernardt :)

 

Kiwi skal ha de også, det er nok utsolgt! Akkurat dette er standard i alle butikker. (Odense)

 

Anonym poster: af77b3e3664e97bfd4523cd7c52645a9

 

Hvordan lager du Sarah Bernard med kransekakemasse?? Har du oppskrift du vil dele?? :D

 

Anonym poster: f8455a2a9665c70a7da41527cd53809a

 

Det er veldig enkelt ;)

 

http://detsoteliv.no/

søk sarah i søkefeltet oppe til venstre

velg første alternativ.

 

Hvis man bruker Odense kransekakemasse skjærer man pølsen i ca 20 deler og steker den i 5 til 10 min. ca 1 cm tykk.

Helst litt bløt i midten. Det står 200 grader, jeg bruker ca 180.

 

Følg resten av oppskriften til detsoteliv.no. :)

 

NAM!

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...