Gå til innhold

Tynnribbe eller familieribbe, og hvorfor?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Husmoremne er ikke meg!

 

 

Anonym poster: 43de29e626fc49b83d3961236e432ed1

Skrevet

Tynnribbe!

Synes den kotelettkammen på familieribba bare blir tørr.

 

Anonym poster: c56176e2cd394d4b73f8cccb885ec5eb

Skrevet

Tynnribba er altfor tynn spør du meg ;) mer mat i den andre.

 

Anonym poster: 9440fafc2bb284f12a89c6a331af69d0

Skrevet

Jeg selv foretrekker tynnribba. Men på julaften blir det alltid familieribbe fordi noen vil helst ha kotelettkammen og andre som meg vil ha tynnribba. Og med familieribbe får alle det de liker best

 

Anonym poster: 0eb6e25f3255966790b8942294959357

Skrevet

Tynnribbe, den er det mest fett og smak i, det sier min far:)

Skrevet

Noen flere meninger?

 

Anonym poster: c4e1eb4521318e1f660a84fd727d214a

Gjest Hercule Poirot
Skrevet

Har begge deler liggende i fryseren, så jeg lider litt valgets kval, jeg også. Men tror helst det blir familieribbe på julaften. Mest fordi det da er store gode kjøttstykker i kammen til julaftensmiddagen, og så kan vi spise av tynnribbebiten kaldt på lefse i romjula.

Skrevet

Tynnribbe.

 

Anonym poster: 1886e2eaf5186df56edc96df8a10a9ab

Skrevet

Tynnribba er absolutt best. :)

Skrevet

Tynnribbe er enklest å få jevnt stekt.

Med den kammen blir det ulik steiketid og noe må bli tørt.

Skrevet

Jeg skal lage begge deler til jul, men syntes tynnribbe er best altså. Den tykke delen på familieribba er liksom ikke ribbe

Skrevet (endret)

Familieribbe her :D Fordi vi ikke liker alt det fettet som på tynnribba.

Endret av Gjest

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...