Anonym bruker Skrevet 14. desember 2012 #1 Skrevet 14. desember 2012 Er det noen som vet om det går greit å bruke vaniljesukker i ei oppskrift k stedet for vaniljeessens? I såfall hvor mye vs trenger en hvis det står 1 ts ve i oppskriften? Anonym poster: 5137a378e472f5bb55ffe15b8f3e5955
Anonym bruker Skrevet 14. desember 2012 #2 Skrevet 14. desember 2012 Det er ikke helt det samme, men det går. Ville tatt 2 t-skjeer vaniljesukker. Anonym poster: bd1956ec907d30a9606993b8b3e2309d
Gjest peacock Skrevet 14. desember 2012 #3 Skrevet 14. desember 2012 Ingen av delene har noe med vanilje å gjøre da. Da må du kjøpe vaniljestang eller den vaniljesukker som kommer i en boks med grønne og vite striper. Husker ikke hva den heter, men den er bedre enn den vanlige i alle fall! Ville også tatt et par teskjeer eller kanskje en ss?
Anonym bruker Skrevet 14. desember 2012 #4 Skrevet 14. desember 2012 Det finnes ekte vaniljesukker i flere merker nå til dags. Det spørs helt hva det er du skal lage. For noen oppskrifter så funker ikke vaniljesukker som erstattning. Anonym poster: c85daf1c1329252cc94224c4495b61ea
Følelsesvims Skrevet 14. desember 2012 #5 Skrevet 14. desember 2012 Du kan også bruke vaniljesaus, i kaker iallefall. Jeg synes faktisk det blir bedre, synes den vanlige (billige...) vaniljeessensen man får kjøpt i små flasker på matbutikker er helt forferdelig... Så jeg har brukt vaniljesukker eller vaniljesaus istedenfor
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå