Anonym bruker Skrevet 12. desember 2012 #1 Skrevet 12. desember 2012 På lavere varme så klart. Og det er vel greit å bruke termometer? Anonym poster: 6dd68e31d2269d2f749eadd68709a4f6
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2012 #2 Skrevet 12. desember 2012 Anyone? Anonym poster: 6dd68e31d2269d2f749eadd68709a4f6
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2012 #3 Skrevet 12. desember 2012 Leste her inne at en del stekte ribba opp ned i 45 min på 185 grader og så skrudde ned på 90 grader og stekte videre i 8-10 timer. Den skulle da bl veldig saftig og mør. Man skulle ha på høyere temperatur eller grillelementet på slutten for å få svoren ordentlig sprø. Tenkte å prøve denne metoden i år. Anonym poster: 19b270a642e1afbf504dca5b7f800095
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2012 #4 Skrevet 12. desember 2012 Kjøttet blir tørt om du steker den altfor lenge. Steke termometer er smart Men jeg vet ikke hvor mange grader det bør vise Anonym poster: 2f16ba0f476e8587037a11f05f246599
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2012 #5 Skrevet 12. desember 2012 Har dampet den nå og så står den i ovnen på lav varme. Skal ikke serveres før 19.00 og holder kontroll med digitalt termometer. Så vi får se hvordan det går skal ha julaften hjemme for første gang så må øve meg litt HI Anonym poster: 6dd68e31d2269d2f749eadd68709a4f6
Modesty Blaise. Skrevet 12. desember 2012 #6 Skrevet 12. desember 2012 Så jenge kjernetemp. ikke er høyere enn 65 grader så kan du steke den så lenge du har lyst, og den blir bare bedre og bedre. Den skal være 70 grader når den ert ferdig, så du trenger de siste 5 gradene å gå på når su skal få sprø svor.
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2012 #7 Skrevet 12. desember 2012 Jeg tenkte også jeg skulle prøve å langtidssteke i år, etter å ha lest dette: http://fristendelavkarbo.no/2012/11/04/langtidsstekt-ribbe/ Anonym poster: dd998925ba76ee5c722a0c00ef3a06f3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå