Gå til innhold

blir ribba bedre jo lenger man steker den?


Anbefalte innlegg

Skrevet

På lavere varme så klart. Og det er vel greit å bruke termometer?

 

Anonym poster: 6dd68e31d2269d2f749eadd68709a4f6

Skrevet

Anyone?:)

 

Anonym poster: 6dd68e31d2269d2f749eadd68709a4f6

Skrevet

Leste her inne at en del stekte ribba opp ned i 45 min på 185 grader og så skrudde ned på 90 grader og stekte videre i 8-10 timer.

Den skulle da bl veldig saftig og mør.

Man skulle ha på høyere temperatur eller grillelementet på slutten for å få svoren ordentlig sprø.

 

Tenkte å prøve denne metoden i år.

 

Anonym poster: 19b270a642e1afbf504dca5b7f800095

Skrevet

Kjøttet blir tørt om du steker den altfor lenge. Steke termometer er smart :) Men jeg vet ikke hvor mange grader det bør vise ;)

 

Anonym poster: 2f16ba0f476e8587037a11f05f246599

Skrevet

Har dampet den nå og så står den i ovnen på lav varme. Skal ikke serveres før 19.00 og holder kontroll med digitalt termometer. Så vi får se hvordan det går :) skal ha julaften hjemme for første gang så må øve meg litt :) HI

 

Anonym poster: 6dd68e31d2269d2f749eadd68709a4f6

Skrevet

Så jenge kjernetemp. ikke er høyere enn 65 grader så kan du steke den så lenge du har lyst, og den blir bare bedre og bedre.

Den skal være 70 grader når den ert ferdig, så du trenger de siste 5 gradene å gå på når su skal få sprø svor.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...