Gå til innhold

Hva har dere som tilbehør til pinnekjøtt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

:-)

 

Anonym poster: 40babb4a2f5563c6d1796aaeea26d571

Skrevet

Poteter, kålrotstappe (laget med gulrot og fløte) og kjøttkraft.

 

Anonym poster: 958e11969248ad94f673da9d9cb8c27c

Skrevet

Vi har poteter, kålrotstappe, tyttebærsyltetøy og kraft (saus) til. Prøvde å ha med vossakorv i serveringen i går, men ble ikke helt innertier for meg ;)

Skrevet
Poteter, kålrotstappe (laget med gulrot og fløte) og kjøttkraft. Anonym poster: 958e11969248ad94f673da9d9cb8c27c

 

Samme her :) Helst med hjemmebrygga alkoholfritt øl til, men gjerne vørterøl (f.x. blandet med Solo) og en liiiten akevitt.

Skrevet

Potet, kålrabistabbe, strandamorr, tyttebærsyltetøy... og så må selvfølgelig kjøtt og morrpølse surres i sirup! ;)

 

Anonym poster: ccf6e59c15e40da798322d4764d5c32c

Skrevet

Poteter, kålrotstappe (laget med gulrot og fløte) og kjøttkraft.

 

Anonym poster: 958e11969248ad94f673da9d9cb8c27c

 

Me og. Skal i tillegg ha medisterkaker i til ungane i år, sidan eldste ikkje likar pølser. Passar eigentleg betre med vossakorv eller mørpølse.

Skrevet

Potet, kålrabistabbe, strandamorr, tyttebærsyltetøy... og så må selvfølgelig kjøtt og morrpølse surres i sirup! wink.png

 

Anonym poster: ccf6e59c15e40da798322d4764d5c32c

Sirup?! :o

Gjest Julia1984
Skrevet

Kålrotstappe, poteter, skjy og vossakorv. Synes det er dødsgodt med vossakorv til

Skrevet

Poteter, kålrabistappe med jevning, ribbefett, dampapølse. Alt dette i løfse. Surkål og røkål. Julebrus!

Skrevet

Potet, kålrabistappe og kvit julepølse :)

 

Åh jeg gleder meg sånn!! :D

Skrevet

POteter og kålrabistapp (uten kraft, men med fløte, smør og et par poteter).

 

Anonym poster: ef8b6abc2510b542513429146137cbf3

Skrevet

Kålrotstappe, poteter, og røktekjøtpølser. Hvis du legger kjøtpølsene oppi sammen med kjøtte de siste 20 min av koketiden, får de en veldi god smak av kjøttet. Også er det lettere å få barna til å spise pølsene enn pinnekjøtt.

Skrevet

Potet, gulrot, kålrabistappe med jevning av smør og h-melk, ribbefett og dampet "julepølse". Den beste pølsa er i frysedisken - sånn mørk på farge og grov. NAMMMM!

Skrevet

Poteter, gulrot, blomkål, brokkoli, kolerabistappe og en skikkelig god hjemmelaget saus :D

Det skal vi ha neste søndag :P Kalkun på julaften :)

Skrevet

Potet, kålrabistabbe, strandamorr, tyttebærsyltetøy... og så må selvfølgelig kjøtt og morrpølse surres i sirup! ;)

 

Anonym poster: ccf6e59c15e40da798322d4764d5c32c

Sirup?! ohmy.png

 

Jepp! Er ikke julemiddag uten at det er surret i sirup :D

 

Anonym poster: ccf6e59c15e40da798322d4764d5c32c

Gjest overlord
Skrevet

Har dere ikke surkål???

 

Vi har: hjemmelagde pølser av hjort, svin og storfe, surkål, kålrabistappe og tyttebær.

Skrevet

Jeg trenger bare pinnekjøtt og kålrabistappe :-) Lever lenge på det. Men er kjempegodt med skikkelig potetpurè til.

Skrevet

Kålrotstappe med gulrot og hvit saus i, poteter, speket lammerull, hjemmelaget spekepølse av elg og lam (ala sognemorr bare bedre) som kokes sammen med lammerullen og pinnekjøttet.

 

Åh, glede seg til jul nå!

 

Anonym poster: 891279e6680ed7eb47612cdcfbe8c421

Skrevet

Poteter, kålerabistappe, rosenkål, og skyen fra pinnekjøtte:)

 

Anonym poster: fe04461cb85a66adf1b9911eaae39e24

Skrevet

Mandelpotet, kålrabistappe og hermetiske erter.

Nam hadde det til middag i dag.

 

Kjøttet må også skjerpes i ovnen etter dampingen.

 

Anonym poster: d1cb2461b1f89d15ba4175f16df3fed1

Skrevet

Poteter, kålrotstappe og sjy.

Om jeg lager stappa selv, har jeg i litt sjy, smør, fløte, gulrot, potet, salt, pepper og muskatnøtt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...