Anonym bruker Skrevet 9. desember 2012 #1 Skrevet 9. desember 2012 :-) Anonym poster: 40babb4a2f5563c6d1796aaeea26d571
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2012 #2 Skrevet 9. desember 2012 Poteter, kålrotstappe (laget med gulrot og fløte) og kjøttkraft. Anonym poster: 958e11969248ad94f673da9d9cb8c27c
Baker Harepus Skrevet 9. desember 2012 #3 Skrevet 9. desember 2012 Vi har poteter, kålrotstappe, tyttebærsyltetøy og kraft (saus) til. Prøvde å ha med vossakorv i serveringen i går, men ble ikke helt innertier for meg
Gulosten™ Skrevet 9. desember 2012 #4 Skrevet 9. desember 2012 Poteter, kålrotstappe (laget med gulrot og fløte) og kjøttkraft. Anonym poster: 958e11969248ad94f673da9d9cb8c27c Samme her Helst med hjemmebrygga alkoholfritt øl til, men gjerne vørterøl (f.x. blandet med Solo) og en liiiten akevitt.
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2012 #5 Skrevet 9. desember 2012 Potet, kålrabistabbe, strandamorr, tyttebærsyltetøy... og så må selvfølgelig kjøtt og morrpølse surres i sirup! Anonym poster: ccf6e59c15e40da798322d4764d5c32c
soleia Skrevet 9. desember 2012 #6 Skrevet 9. desember 2012 Poteter, kålrotstappe (laget med gulrot og fløte) og kjøttkraft. Anonym poster: 958e11969248ad94f673da9d9cb8c27c Me og. Skal i tillegg ha medisterkaker i til ungane i år, sidan eldste ikkje likar pølser. Passar eigentleg betre med vossakorv eller mørpølse.
soleia Skrevet 9. desember 2012 #7 Skrevet 9. desember 2012 Potet, kålrabistabbe, strandamorr, tyttebærsyltetøy... og så må selvfølgelig kjøtt og morrpølse surres i sirup! Anonym poster: ccf6e59c15e40da798322d4764d5c32c Sirup?!
Gjest Julia1984 Skrevet 9. desember 2012 #8 Skrevet 9. desember 2012 Kålrotstappe, poteter, skjy og vossakorv. Synes det er dødsgodt med vossakorv til
imorgon.. Skrevet 9. desember 2012 #9 Skrevet 9. desember 2012 Poteter, kålrabistappe med jevning, ribbefett, dampapølse. Alt dette i løfse. Surkål og røkål. Julebrus!
PintSizedDictator Skrevet 9. desember 2012 #10 Skrevet 9. desember 2012 Potet, kålrabistappe og kvit julepølse Åh jeg gleder meg sånn!!
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2012 #11 Skrevet 9. desember 2012 POteter og kålrabistapp (uten kraft, men med fløte, smør og et par poteter). Anonym poster: ef8b6abc2510b542513429146137cbf3
Beklager - Dysleksi Skrevet 9. desember 2012 #12 Skrevet 9. desember 2012 Kålrotstappe, poteter, og røktekjøtpølser. Hvis du legger kjøtpølsene oppi sammen med kjøtte de siste 20 min av koketiden, får de en veldi god smak av kjøttet. Også er det lettere å få barna til å spise pølsene enn pinnekjøtt.
hol(L)y COW Skrevet 9. desember 2012 #13 Skrevet 9. desember 2012 Potet, gulrot, kålrabistappe med jevning av smør og h-melk, ribbefett og dampet "julepølse". Den beste pølsa er i frysedisken - sånn mørk på farge og grov. NAMMMM!
moota m storebror&lillebror Skrevet 9. desember 2012 #15 Skrevet 9. desember 2012 Poteter, gulrot, blomkål, brokkoli, kolerabistappe og en skikkelig god hjemmelaget saus Det skal vi ha neste søndag Kalkun på julaften
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2012 #16 Skrevet 9. desember 2012 Potet, kålrabistabbe, strandamorr, tyttebærsyltetøy... og så må selvfølgelig kjøtt og morrpølse surres i sirup! Anonym poster: ccf6e59c15e40da798322d4764d5c32c Sirup?! Jepp! Er ikke julemiddag uten at det er surret i sirup Anonym poster: ccf6e59c15e40da798322d4764d5c32c
Gjest overlord Skrevet 9. desember 2012 #17 Skrevet 9. desember 2012 Har dere ikke surkål??? Vi har: hjemmelagde pølser av hjort, svin og storfe, surkål, kålrabistappe og tyttebær.
♥Nemi♥ Skrevet 9. desember 2012 #18 Skrevet 9. desember 2012 Jeg trenger bare pinnekjøtt og kålrabistappe :-) Lever lenge på det. Men er kjempegodt med skikkelig potetpurè til.
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2012 #19 Skrevet 9. desember 2012 Kålrotstappe med gulrot og hvit saus i, poteter, speket lammerull, hjemmelaget spekepølse av elg og lam (ala sognemorr bare bedre) som kokes sammen med lammerullen og pinnekjøttet. Åh, glede seg til jul nå! Anonym poster: 891279e6680ed7eb47612cdcfbe8c421
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2012 #20 Skrevet 9. desember 2012 Poteter, kålerabistappe, rosenkål, og skyen fra pinnekjøtte:) Anonym poster: fe04461cb85a66adf1b9911eaae39e24
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2012 #21 Skrevet 9. desember 2012 Mandelpotet, kålrabistappe og hermetiske erter. Nam hadde det til middag i dag. Kjøttet må også skjerpes i ovnen etter dampingen. Anonym poster: d1cb2461b1f89d15ba4175f16df3fed1
Fru Conradas Skrevet 9. desember 2012 #22 Skrevet 9. desember 2012 Poteter, kålrotstappe og sjy. Om jeg lager stappa selv, har jeg i litt sjy, smør, fløte, gulrot, potet, salt, pepper og muskatnøtt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå