Anonym bruker Skrevet 8. desember 2012 #1 Skrevet 8. desember 2012 Skal ha en knivsodd tragant i en oppskrift. Hvor mye (eller lite) er det!? Anonym poster: c67c361d279348b8890449ba0b8c078e
Gjest overlord Skrevet 8. desember 2012 #2 Skrevet 8. desember 2012 Ta kniven ned i traganten. Det som blir liggende på kniven er en knivsodd. Jeg pleier bare å ta en klype mellom fingrene, blir omtrent det samme.
HeltLykkelig ♥♥ Skrevet 8. desember 2012 #3 Skrevet 8. desember 2012 Hehe.. Sto og funderte på det samme for noen dager siden. Skulle lage peppermynte. Endte med å stikke en fruktkniv nes i boksen og puttet i det som lå igjen på spissen Sikkert nor i duren med ei klype ja blei helt vellykka
Anonym bruker Skrevet 8. desember 2012 #4 Skrevet 8. desember 2012 He He dette lurte jeg og på her for ei stund sia;) men jeg tenkte ikke så langt som at det var en "måleenhet" - så jeg spurte like godt etter knvisodd tragant ( eller hva det nå het) på apoteket... Det hadde hun aldri hørt om;) kom til slutt ei som var litt mer opplyst;) Anonym poster: df9f5b56e31928f13891fbe88955087f
Anonym bruker Skrevet 8. desember 2012 #5 Skrevet 8. desember 2012 En knivsodd tragant skal være 0,2 g. Anonym poster: 0c6e19b771f23ee84da56345efcf641f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå