Anonym bruker Skrevet 7. desember 2012 #1 Skrevet 7. desember 2012 Skal lage kveite med rømmesaus på søndag, og lurer på om noen har oppskrift på en god rømmesaus? Og er det best å steke kveiten? Gi meg gjerne tips:) Tusen takk! Anonym poster: c36d7512c060f7921bc4d4c62e6621d9
Anonym bruker Skrevet 7. desember 2012 #2 Skrevet 7. desember 2012 Jeg rører sitronsaft og sukker sammen til sukkeret smelter. Rører dette inn i et beger med rømme. Smaker, og justerer med mer søtt eller syrlig om nødvendig. Ferdig! Men denne bruker vi bare til ørret eller laks. Aldri til hvit fisk. Aner ikke om det passer. Hollandaise er i hvert fall aldri feil til hvit fisk;-) Anonym poster: a82bdfac38565721753490b940ab05ae
Roselilly Skrevet 7. desember 2012 #3 Skrevet 7. desember 2012 Glasser finhakket sjalottløk i pannen i litt smør (bare så den blir gjennomsiktig, ikke brent), ha i litt timian og soyasaus, deretter rømmen og evt litt vann. Smak til med evt pepper, salt og litt sitron. Det går også an å ha i litt hvitvin når løken er glassert, pass bare på at vinen koker opp litt, ellers kan det bli litt bitter smak på den. Deretter bare ha i rømmen og smak til med resten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå