Anonym bruker Skrevet 3. desember 2012 #1 Skrevet 3. desember 2012 Trenger en bra glasuroppsktift! Som er litt tykk og god slik at den ikke bare renner! Anonym poster: a18ea0502b4349fd2811dd7a17465b8c
minni-81 Skrevet 3. desember 2012 #2 Skrevet 3. desember 2012 Jeg pleier å blande melis og eggehvite. Blander den veldig tykk, da renner den ikke.
Mamma_til_2 Skrevet 3. desember 2012 #3 Skrevet 3. desember 2012 Man får super glasur på tube, rød, grønn og hvit
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå