Nissefisen Skrevet 30. november 2012 #1 Skrevet 30. november 2012 Blæ... Brødet er stivspekt! Det er ikke oppskjert. Hun må ha frokost og turmat.. Hva skal jeg lage? Kan sende med havregryn med rosiner til frokosten. Men turistene blir litt verre..
Nissefisen Skrevet 30. november 2012 Forfatter #2 Skrevet 30. november 2012 Ikke turistene.. Turmaten:)
Mamma til lille M&L Skrevet 30. november 2012 #3 Skrevet 30. november 2012 Har du mikro? isåfall tin det der! Vist ikke se om du greier å sage av et par skiver med brødskiver, da tiner de og blir ferske og gode til lunchtid;) eller kan du hive deg rundt og lage scones, et går kjempe fort:)
Mamma til lille M&L Skrevet 30. november 2012 #4 Skrevet 30. november 2012 Med brødkniv, ikke brødskiver! Haha:) autokorrektur altså......
Caprica Skrevet 30. november 2012 #5 Skrevet 30. november 2012 Hva med å.levere lunsjen senere? Om du har bil? Evt tine i mikro. Stikke innom butikkwn på veien? Såå glad for at vi har fullkost-bhg altså...
Gjest pupp and go Skrevet 30. november 2012 #6 Skrevet 30. november 2012 Har du egg? Kjapp vaffelrøre.
Himmel og hav Skrevet 30. november 2012 #7 Skrevet 30. november 2012 Legg brødet i stekeovnen og sett den på på 150 grader mens dere kler på dere og steller dere, så tenker jeg brødet kan skjæres litt i når dere er ferdige med det. Knekkebrød er et annet alternativ. Lomper med pålegg? Middagsrester?
Nissefisen Skrevet 30. november 2012 Forfatter #8 Skrevet 30. november 2012 Takk for tips:) skal prøve å sage etter den har vært i ovnen;)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå