Gå til innhold

Mangler creme fraîche, men har rømme og fløte


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage ovnsbakt laks med en sånn pose fra Toro. Noen som vet om jeg kan bruke rømme eller fløte i stedet for creme fraîche?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vil tro creme fraiche fungerer fint. Får ikke den samme syrlige smaken som rømme, men ellers er det nokså det samme.

Skrevet

Vil tro creme fraiche fungerer fint. Får ikke den samme syrlige smaken som rømme, men ellers er det nokså det samme.

 

Eventuelt omvendt? :)

Bruk rømme, det funker helt fint!

Skrevet

Begge deler funkar, ville kanskje blanda for å få den milde syrligheten til creme fraiche.

Skrevet (endret)

Vil tro creme fraiche fungerer fint. Får ikke den samme syrlige smaken som rømme, men ellers er det nokså det samme.

 

Eventuelt omvendt? smile.png

Bruk rømme, det funker helt fint!

Åja, mangler creme fraiche, bruker alltid rømme til laks jeg.

Endret av Elsker livet
Skrevet

Vil tro creme fraiche fungerer fint. Får ikke den samme syrlige smaken som rømme, men ellers er det nokså det samme.

 

Eventuelt omvendt? smile.png

Bruk rømme, det funker helt fint!

Trodde rømme var syrligere enn creme fraiche?

Omvendt i den forstand at det var creme fraiche som mangla og rømme ho hadde, vil eg tru..
Skrevet

Bare husk at rømme ikke tåler koking...mens creme fraiche tåler det. Så det er lurt å sette til rømme helt på slutten.

Skrevet

Jeg har alltid rømme på laksen før jeg setter den inn i ovnen og steker den, den kan se litt rar ut når laksen er ferdig stekt, men smaker godt :)

Skrevet

Rømme går fint ann å koke, MEN du må tilsette litt sukker så den ikke skiller seg. Jeg bruker litt over en t-skje på en boks. Vi lager en pastasaus og den har kun rømme i seg. Den står og puttrer på komfyren mens pastaen koker, har jeg ikke sukker i så skiller den seg og ser helt rar ut. Har jeg sukker i så blir den silkemyk som den skal være. Ikke gjør det noe med smaken heller.

 

Anonym poster: 912ece45246c0357862b7c5f169f0ac9

Skrevet

Takk for svar alle sammen! Da prøver jeg med rømme

Skrevet

Rømme går fint ann å koke, MEN du må tilsette litt sukker så den ikke skiller seg. Jeg bruker litt over en t-skje på en boks. Vi lager en pastasaus og den har kun rømme i seg. Den står og puttrer på komfyren mens pastaen koker, har jeg ikke sukker i så skiller den seg og ser helt rar ut. Har jeg sukker i så blir den silkemyk som den skal være. Ikke gjør det noe med smaken heller.

 

Anonym poster: 912ece45246c0357862b7c5f169f0ac9

 

Smart tips! :)

Men er det mulig å få oppskriften på den sausen din eller?

Skrevet

Seterrømme skillernog deler seg, men lettrømme går det helt fint å koke ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...