TPK Skrevet 29. november 2012 #1 Skrevet 29. november 2012 Skal lage ovnsbakt laks med en sånn pose fra Toro. Noen som vet om jeg kan bruke rømme eller fløte i stedet for creme fraîche?
Elsker livet Skrevet 29. november 2012 #2 Skrevet 29. november 2012 Vil tro creme fraiche fungerer fint. Får ikke den samme syrlige smaken som rømme, men ellers er det nokså det samme.
Hybelkanina Skrevet 29. november 2012 #3 Skrevet 29. november 2012 Vil tro creme fraiche fungerer fint. Får ikke den samme syrlige smaken som rømme, men ellers er det nokså det samme. Eventuelt omvendt? Bruk rømme, det funker helt fint!
☆☆☆ Skrevet 29. november 2012 #4 Skrevet 29. november 2012 Begge deler funkar, ville kanskje blanda for å få den milde syrligheten til creme fraiche.
Elsker livet Skrevet 29. november 2012 #5 Skrevet 29. november 2012 (endret) Vil tro creme fraiche fungerer fint. Får ikke den samme syrlige smaken som rømme, men ellers er det nokså det samme. Eventuelt omvendt? Bruk rømme, det funker helt fint! Åja, mangler creme fraiche, bruker alltid rømme til laks jeg. Endret 29. november 2012 av Elsker livet
☆☆☆ Skrevet 29. november 2012 #6 Skrevet 29. november 2012 Vil tro creme fraiche fungerer fint. Får ikke den samme syrlige smaken som rømme, men ellers er det nokså det samme. Eventuelt omvendt? Bruk rømme, det funker helt fint! Trodde rømme var syrligere enn creme fraiche? Omvendt i den forstand at det var creme fraiche som mangla og rømme ho hadde, vil eg tru..
Caprica Skrevet 29. november 2012 #7 Skrevet 29. november 2012 Bare husk at rømme ikke tåler koking...mens creme fraiche tåler det. Så det er lurt å sette til rømme helt på slutten.
mamman til to gutter Skrevet 29. november 2012 #8 Skrevet 29. november 2012 Jeg har alltid rømme på laksen før jeg setter den inn i ovnen og steker den, den kan se litt rar ut når laksen er ferdig stekt, men smaker godt
Anonym bruker Skrevet 29. november 2012 #9 Skrevet 29. november 2012 Rømme går fint ann å koke, MEN du må tilsette litt sukker så den ikke skiller seg. Jeg bruker litt over en t-skje på en boks. Vi lager en pastasaus og den har kun rømme i seg. Den står og puttrer på komfyren mens pastaen koker, har jeg ikke sukker i så skiller den seg og ser helt rar ut. Har jeg sukker i så blir den silkemyk som den skal være. Ikke gjør det noe med smaken heller. Anonym poster: 912ece45246c0357862b7c5f169f0ac9
TPK Skrevet 29. november 2012 Forfatter #11 Skrevet 29. november 2012 Takk for svar alle sammen! Da prøver jeg med rømme
Hønemor30 Skrevet 29. november 2012 #12 Skrevet 29. november 2012 Rømme går fint ann å koke, MEN du må tilsette litt sukker så den ikke skiller seg. Jeg bruker litt over en t-skje på en boks. Vi lager en pastasaus og den har kun rømme i seg. Den står og puttrer på komfyren mens pastaen koker, har jeg ikke sukker i så skiller den seg og ser helt rar ut. Har jeg sukker i så blir den silkemyk som den skal være. Ikke gjør det noe med smaken heller. Anonym poster: 912ece45246c0357862b7c5f169f0ac9 Smart tips! Men er det mulig å få oppskriften på den sausen din eller?
HeltLykkelig ♥♥ Skrevet 29. november 2012 #13 Skrevet 29. november 2012 Seterrømme skillernog deler seg, men lettrømme går det helt fint å koke
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå