Anonym bruker Skrevet 29. november 2012 #1 Skrevet 29. november 2012 Syns ris i tacoen er godt når jeg får servert det ute, men det er jo ikke samme type ris som jeg bruker hjemme. Så hvilken ris bruker dere? Anonym poster: 0cac747f09344d22ef3b16a59aa24f58
Mamma med to trollunger Skrevet 29. november 2012 #2 Skrevet 29. november 2012 Helst basmatiris :-) jasminris blir litt for klebete.
Gjest Mine ♥ ♥ ♥ Skrevet 29. november 2012 #3 Skrevet 29. november 2012 Basmatiris helst, men vi tar egentlig bare det vi har vi
Anonym bruker Skrevet 29. november 2012 #4 Skrevet 29. november 2012 Hvordan lager man taco med ris egentlig? Bare en klatt med ris i skjellet liksom? Litt forvirret kjenner jeg... Anonym poster: 2508cafb25403b706277375ade43d3a3
Anonym bruker Skrevet 29. november 2012 #5 Skrevet 29. november 2012 Bruker vanlig langkornet ris, men lager den som pilaffris.(en enkel variant.) Anonym poster: d924762c8f80992002ca191b7254dc7c
Anonym bruker Skrevet 29. november 2012 #6 Skrevet 29. november 2012 Den risen jeg har. Som regel Jasmin eller Basmati. Når den er kokt hakket jeg opp en bunt fersk koriander og klemmer en lime oppi før jeg blander det sammen. Anonym poster: c8b6fa104b4252132c9d2d8a3430ee7c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå