Leona* Skrevet 27. november 2012 #1 Del Skrevet 27. november 2012 I oppskrifter står det alltid at den skal kokes i vann, og så tynne ut med morsmelk til slutt. Når jeg lager grøt til meg selv bruker jeg kun melk. Synes det smaker mye bedre Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143994468-hjemmelaget-baby-gr%C3%B8t-kan-jeg-ikke-koke-den-i-morsmelk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babyønske �� Skrevet 27. november 2012 #2 Del Skrevet 27. november 2012 Koker du morsmelken mister den næringsstoffene. Men å koke grøten i vann og blande i temperert morsmelk ved servering kan du gjøre. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143994468-hjemmelaget-baby-gr%C3%B8t-kan-jeg-ikke-koke-den-i-morsmelk/#findComment-144774851 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest yrild Skrevet 27. november 2012 #3 Del Skrevet 27. november 2012 (endret) Næringstoffene i morsmelken forsvinner delvis hvis du koker den, så det ville jeg ikke gjort. Du kan lage feks. Hollegrøt (som er bare flak) kun med morsmelk, men da lunker du bare opp morsmelken slik at flakene løser seg opp. Du kan også koke eplemos og bruke litt av den istedenfor vann sammen med morsmelken, da smaker det mer. Endret 27. november 2012 av yrild Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143994468-hjemmelaget-baby-gr%C3%B8t-kan-jeg-ikke-koke-den-i-morsmelk/#findComment-144774861 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leona* Skrevet 27. november 2012 Forfatter #4 Del Skrevet 27. november 2012 Takk for svar! Lurer på en liten ting til. Er det viktig at grøten får koke i ca 5 min? Stort sett så får den grøtkonsistens så fort den koker. Men bør jeg ha i litt mer vann og la den koke litt? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143994468-hjemmelaget-baby-gr%C3%B8t-kan-jeg-ikke-koke-den-i-morsmelk/#findComment-144775168 Del på andre sider Flere delingsvalg…
imorgon.. Skrevet 28. november 2012 #5 Del Skrevet 28. november 2012 Kva slags graut lagar du då? Min erfaring er at hirsegrauten må koke lenger en havregrauten. Eg brukar å lage graut berre på vatn og ha i aprikos og eplemos. Har laga aprikos og eplemos og fyrst ned i isbit former. Havregrauten lagar eg ofte i mikroen. Brukar lettkokte havregryn. Ammer så mykje ellers at det ikkje er vits å ha mm i grauten. Grauten blir og veldig tynn av mm. Har også snakka med hs om det:) om du nettopp har byrja med graut er mm fint for å få grauten tynn nokk:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143994468-hjemmelaget-baby-gr%C3%B8t-kan-jeg-ikke-koke-den-i-morsmelk/#findComment-144778265 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå