Gå til innhold

Toro hvit saus med vann, ikke melk


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan blir det? Noen som vet?

 

Anonym poster: aa19b1100cd39909fde0b573c7d84062

Fortsetter under...

Skrevet

Antar at det blir helt jævlig.

Skrevet

Vann tykner ikke når det koker, så jeg vil gjette på ikke så tykk, ikke så hvit og vassen i smaken. Men jeg har ikke prøvd, så jeg vet ikke.

 

Anonym poster: 994b5ec5b60307c1d5af52d5c84c0d40

Gjest Juliea - kukløsklan
Skrevet

Den blir iallefal dødsbra på soyamelk =)

Skrevet

Hvem i alle dager er det som i det hele tatt lager hvit saus fra pose, når det er like lettvint å lage den fra bunn, sier jeg bare... Kunne aldri falt meg inn å lage hverken hvit eller brun saus fra pose.

 

Men som svar; den tror jeg blir vassen og ekkel. Men sausposen koster vel ikke mer enn at det er verdt forsøket.

 

Anonym poster: 2db237617210361e74fdeb5e5de8c4bb

Skrevet

Tror IKKE det blir godt!! Melk må til!

 

Anonym poster: 4c5dd4a611fab0a9bcd85d6dadf9aff7

Annonse

Skrevet

Det blir nok like godt som da jeg i mine yngre dager fikk det for meg at det ville bli kjempegodt med hermetisk tunfisk oppi Mr. Lee nudler....eller da jeg testet å lage ostesmørbrød med brunost.....

Skrevet

Det blir nok like godt som da jeg i mine yngre dager fikk det for meg at det ville bli kjempegodt med hermetisk tunfisk oppi Mr. Lee nudler....eller da jeg testet å lage ostesmørbrød med brunost.....

 

Smeltet brunost er ikke så ille da ;)

Skrevet

[quote name=1G+1G :D' timestamp='1353611277' post='144760095]

Det blir nok like godt som da jeg i mine yngre dager fikk det for meg at det ville bli kjempegodt med hermetisk tunfisk oppi Mr. Lee nudler....eller da jeg testet å lage ostesmørbrød med brunost.....

 

Smeltet brunost er ikke så ille da ;)

 

Ikke når det smelter forsiktig på en skive nystekt brød eller vaffel. Men i ovnen som ostesmørbrød er det ikke like vellykket.

Tror jeg faktisk hadde bringebærsyltetøy under også :)

Skrevet

Toro hvit saus på pose?!

Har du noen gang prøvd å lage det selv?

 

Tre ingredienser + krydder, koke litt, FERDIG.

 

 

Skrevet

#5

Du har helt rett. Det ble hjemmelaget

 

Anonym poster: aa19b1100cd39909fde0b573c7d84062

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...