Anonym bruker Skrevet 22. november 2012 #1 Skrevet 22. november 2012 Hvordan blir det? Noen som vet? Anonym poster: aa19b1100cd39909fde0b573c7d84062
det er berre mordi Skrevet 22. november 2012 #2 Skrevet 22. november 2012 Antar at det blir helt jævlig.
Anonym bruker Skrevet 22. november 2012 #3 Skrevet 22. november 2012 Vann tykner ikke når det koker, så jeg vil gjette på ikke så tykk, ikke så hvit og vassen i smaken. Men jeg har ikke prøvd, så jeg vet ikke. Anonym poster: 994b5ec5b60307c1d5af52d5c84c0d40
Gjest Juliea - kukløsklan Skrevet 22. november 2012 #4 Skrevet 22. november 2012 Den blir iallefal dødsbra på soyamelk =)
Anonym bruker Skrevet 22. november 2012 #5 Skrevet 22. november 2012 Hvem i alle dager er det som i det hele tatt lager hvit saus fra pose, når det er like lettvint å lage den fra bunn, sier jeg bare... Kunne aldri falt meg inn å lage hverken hvit eller brun saus fra pose. Men som svar; den tror jeg blir vassen og ekkel. Men sausposen koster vel ikke mer enn at det er verdt forsøket. Anonym poster: 2db237617210361e74fdeb5e5de8c4bb
Anonym bruker Skrevet 22. november 2012 #6 Skrevet 22. november 2012 Tror IKKE det blir godt!! Melk må til! Anonym poster: 4c5dd4a611fab0a9bcd85d6dadf9aff7
It's all about me Skrevet 22. november 2012 #7 Skrevet 22. november 2012 Det blir nok like godt som da jeg i mine yngre dager fikk det for meg at det ville bli kjempegodt med hermetisk tunfisk oppi Mr. Lee nudler....eller da jeg testet å lage ostesmørbrød med brunost.....
<3 2G <3 Skrevet 22. november 2012 #8 Skrevet 22. november 2012 Det blir nok like godt som da jeg i mine yngre dager fikk det for meg at det ville bli kjempegodt med hermetisk tunfisk oppi Mr. Lee nudler....eller da jeg testet å lage ostesmørbrød med brunost..... Smeltet brunost er ikke så ille da
It's all about me Skrevet 22. november 2012 #9 Skrevet 22. november 2012 [quote name=1G+1G ' timestamp='1353611277' post='144760095] Det blir nok like godt som da jeg i mine yngre dager fikk det for meg at det ville bli kjempegodt med hermetisk tunfisk oppi Mr. Lee nudler....eller da jeg testet å lage ostesmørbrød med brunost..... Smeltet brunost er ikke så ille da Ikke når det smelter forsiktig på en skive nystekt brød eller vaffel. Men i ovnen som ostesmørbrød er det ikke like vellykket. Tror jeg faktisk hadde bringebærsyltetøy under også
Gidder ikke! Skrevet 22. november 2012 #10 Skrevet 22. november 2012 Toro hvit saus på pose?! Har du noen gang prøvd å lage det selv? Tre ingredienser + krydder, koke litt, FERDIG.
Anonym bruker Skrevet 22. november 2012 #11 Skrevet 22. november 2012 #5 Du har helt rett. Det ble hjemmelaget Anonym poster: aa19b1100cd39909fde0b573c7d84062
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå