Anonym bruker Skrevet 20. november 2012 #1 Skrevet 20. november 2012 Lyst på noe spenstig da vi skal ha kylling til middag. Lei av ris og kylling Bretagne saus. Anonym poster: 84538c1d3f0878d573d358a6559c436d
Popelko Skrevet 20. november 2012 #3 Skrevet 20. november 2012 Glemte du å lese spørreord-tråden? Hihi, nå får du snart ei på nakken
Anonym bruker Skrevet 20. november 2012 #4 Skrevet 20. november 2012 http://www.klikk.no/forum/dinbaby/index.php/topic/143992263-spørreord-sann-skal-vi-bruke-hvem-hva-hvor-hvorfor-hvordan-hvilken-og-nar/ Anonym poster: b2362a088c4311dc73db36d00e18a3dd
Anonym bruker Skrevet 20. november 2012 #6 Skrevet 20. november 2012 Jeg er ikke kannibal så bruker ikke noen til tilbehør. Men sånn ellers bruker jeg ris eller pommes frites salat og en god dressing. En sjelden gang saus, men styrer i såfall unna Bretagne sausen, den er ikke noe særlig. Den kremede kyllingsausen er bedre da. Men aller helst lager jeg en saus selv. Anonym poster: d8d31a09e6e9b92e787fc9d69a3a08bf
Anonym bruker Skrevet 20. november 2012 #7 Skrevet 20. november 2012 Her er vi nok ganske så vanedyr og bruker ris eller chips med bernaise saus og salat til. Men det er veldig godt dersom du tar kyllingfilet og ruller bacon rundt og steker i ildfast form. Kan f.eks ta båtpoteter eller bakt potet inntil? Saus synes jeg er vanskeligere, har kjørt meg helt fast i bernaise, men kanskje fløtesaus, soppsaus eller noe slikt? Anonym poster: cbcb206e41bd683b7d7e396f87eb6dae
Anonym bruker Skrevet 20. november 2012 #8 Skrevet 20. november 2012 Hva slags !!!!! HVA SLAGS tilbehør !!!! Evt hvilket !!! Aldri hvem !!! Himmel og hav !!! Ikke rart du ikke eier mere fantasi enn å koke ris og koke opp pose saus til kyllingen. Anonym poster: 2065ef75988457b345c404349df689cc
GlemMegEi Skrevet 20. november 2012 #9 Skrevet 20. november 2012 Fløtegratinerte poteter potetbåter Bakt potet
Gjest Ziva Skrevet 20. november 2012 #10 Skrevet 20. november 2012 Salat og potetsalat. Soppstuing og pommes noisettes. Pasta og blåmuggossaus.
GlemMegEi Skrevet 20. november 2012 #11 Skrevet 20. november 2012 Og lag en saus selv og mix oppi forskjellig krydder og fløte/creme fraiche.
Gjest <3Barn&Engler<3 Skrevet 20. november 2012 #12 Skrevet 20. november 2012 Ovnsbakte halve poteter, bearnaisesaus eller bretange kyllingsaus, og stekte grønnsaker (paparika, alle 3 farger, sqash, babymais, sopp, tomater, sukker erter og bønnespirer) Fløtegratinerte poteter, og wok grønnsaker, med en wok dressing til Friterte potetskiver (som etterpå kryddres) og div grønnsaker, med bretagne kyllingsaus (som jeg tilsetter paprika i små biter og noe matfløte)
Gjest Mine ♥ ♥ ♥ Skrevet 20. november 2012 #13 Skrevet 20. november 2012 Hvem er denne tilbehøret? Kan han kjøpes på butikken? Uansett så bruker vi alt mellom himmel og hav til kylling Alt går men ikke en hvem
håpefull<3 Skrevet 20. november 2012 #14 Skrevet 20. november 2012 Kylling og ris, bretagnesaus og knust sprøstekt bacon stusset over. Salat til. Kylling og pasta med en kyllinggsaus til. Gjerne noe grønnsaker. Kylling og bakt potet, pommes frites, potetbåter, røstipoteter, fløtegratinerte poteter. Kyllingsalat med baguetter. Kylling i pitabrød. Kyllinggryte/kyllingsuppe. Kyllingwok. Kyllingwraps. Pitapizza med kylling. Grillet kylling kan brukes til alt. Spis den hel med tilbehør eller bruk kjøttet i salater osv.
Gjest Heartbroken Skrevet 20. november 2012 #15 Skrevet 20. november 2012 Jeg bruker som regel naboen - det er det eneste han er brukenes til egentlig...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå