Anonym bruker Skrevet 15. november 2012 #1 Skrevet 15. november 2012 Har lest at pasta og ris ikke skal varmes opp eller hva det var, pga bakterier. Men er det slik at pastaen med kjøttdeig og tomatsaus som jeg skal lage til middag i dag kan brukes som rester i morgen ? Spiser sen middag på fredager og vil ha noe varmt før den tid Hvis jeg setter maten i kjøleskapet etter at vi har spist det vi skal ha, er det trygt å varme opp dagen etter? Er vel bare om den blir stående på benken den blir dårlig?? Anonym poster: 483b2736998eea12b27fd9a78aeef2cf
Gjest mphs Skrevet 15. november 2012 #2 Skrevet 15. november 2012 Det er ikke noe problem å varme opp pasta og ris så lenge den har blitt behandlet riktig i forhold til nedkjøling og oppbevaring.
Anonym bruker Skrevet 15. november 2012 #3 Skrevet 15. november 2012 Så lenge pastaen(eller risen) avkjøles raskt og settet kaldt er det ikke noe problem å varme opp igjen senere(bare det ikke går altfor mange dager) Anonym poster: b38bdc4e8bcf46b5badf16d45fd41e52
Har en farlig sexy mann Skrevet 15. november 2012 #4 Skrevet 15. november 2012 Den tåler ikke å stå for lenge i romtemperatur, men om du kjøler den raskt ned og setter den i en lufttett boks i kjøleskap, så går det bra
Love my kidz Skrevet 15. november 2012 #5 Skrevet 15. november 2012 Leste at i romtemperatur blir pasta og ris "farlig" etter seks timer. Setter du det i kjøleskapet straks så er det helt okei å varme det opp dagen etter
Anonym bruker Skrevet 15. november 2012 #6 Skrevet 15. november 2012 Takk for svar Anonym poster: 483b2736998eea12b27fd9a78aeef2cf
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå