Gå til innhold

Ang oppvarmet pasta. Farlig?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har lest at pasta og ris ikke skal varmes opp eller hva det var, pga bakterier. Men er det slik at pastaen med kjøttdeig og tomatsaus som jeg skal lage til middag i dag kan brukes som rester i morgen ? Spiser sen middag på fredager og vil ha noe varmt før den tid :)

 

Hvis jeg setter maten i kjøleskapet etter at vi har spist det vi skal ha, er det trygt å varme opp dagen etter? Er vel bare om den blir stående på benken den blir dårlig??

 

Anonym poster: 483b2736998eea12b27fd9a78aeef2cf

Fortsetter under...

Skrevet

Det er ikke noe problem å varme opp pasta og ris så lenge den har blitt behandlet riktig i forhold til nedkjøling og oppbevaring.

Skrevet

Så lenge pastaen(eller risen) avkjøles raskt og settet kaldt er det ikke noe problem å varme opp igjen senere(bare det ikke går altfor mange dager)

 

Anonym poster: b38bdc4e8bcf46b5badf16d45fd41e52

Skrevet

Den tåler ikke å stå for lenge i romtemperatur, men om du kjøler den raskt ned og setter den i en lufttett boks i kjøleskap, så går det bra :)

Skrevet

Leste at i romtemperatur blir pasta og ris "farlig" etter seks timer. Setter du det i kjøleskapet straks så er det helt okei å varme det opp dagen etter :)

Skrevet

Takk for svar :)

 

Anonym poster: 483b2736998eea12b27fd9a78aeef2cf

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...