Gå til innhold

Skal lage pizzahorn ost & skinkehorn i morgen.


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hei.

 

Fant denne har inne for noen år siden. Bruker kun denne. Knallgod deig! Både på smak og å jobbe med

Føles litt som å jobbe med bløt marsipan ;)

 

500 gr hvetemel

40 gr sukker

100 gr margarin (smeltes)

2 egg (pleier å piske de å ha i til slutt)

1 pk tørr gjær

3 dl melk (haes oppi smøret når det er smeltet-37grader)

 

Bland alt dette sammen, og sett det til heving i 1 time!

Del deigen i to. Hver del kjevles til enn sirkel (ca 1/2 cm tykk). Del hver sirkel i 8 like store trekanter.

 

FYLL:

Skinke (bruker sånn bog-skinke på boks som jeg hakker opp i bittesmå biter)

Revet hvitost

Strø over litt pepper og salt (pepperet setter GOD smak) Ha på en klatt med dette fyllet på hver trekant.

OBS! Ikke ta på for mye, fordi da bare "pippler" det ut når du steker disse) Rull trekantene sammen (begynn ytterst) og form de som en halvmåne.

Hiv de på stekepapir på stekebrett.

Pensles med egg

 

Steking:

Midterste rille i ovnen på 225 grader i 10-12 min..

 

Selv lager jeg enten pizzafyll (typ kjøttdeig, løk og tomatpuré) eller ost og skinke. Viktig med salt og pepper som nevnes her ;)

 

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...