Anonym bruker Skrevet 8. november 2012 #1 Skrevet 8. november 2012 Hva har dere med ? <br /><br /> Anonym poster: 982c99b310397d8968531a1163f61e41
Von Hertelhofen Skrevet 8. november 2012 #2 Skrevet 8. november 2012 Har ofte med havregrøt som skal varmes i mikro. Ellers har jeg en pakke knekkebrød og pålegg stående på jobb. Og alltid en frukt eller grønnsak med.
moota m storebror&lillebror Skrevet 8. november 2012 #3 Skrevet 8. november 2012 Før jeg ble sykemeldt hadde jeg med skiver med smør, leverpostei og majones + skivet agurk i plastfolie til å legge på. Hadde det så og si hver dag
Preggie Skrevet 8. november 2012 #4 Skrevet 8. november 2012 Jeg tar gjerne med meg rester fra gårsdagens middag i en boks som jeg varmer i mikroen. Ellers så har jeg pålegg i kjøleskapet. Hater matpakke.
Anonym bruker Skrevet 8. november 2012 #5 Skrevet 8. november 2012 Nå som jeg går på Grete Roede, er matpakken blitt veldig viktig Har mye forskjellig: Omelett med skinke og masse grønnsaker ved siden av Brødskiver med laks/ kokt skinke/ lettost/ roastbeef/leverpostei + grønnsaker vsa Yoghurt naturell eller mager vaniljekesam med bær Diverse salater Wasa sandwich Middagsrester Anonym poster: 7e0b460254986fb150d39b89c9f5552a
Anonym bruker Skrevet 8. november 2012 #6 Skrevet 8. november 2012 To polarbrød (fullkorn) med pålegg, f.eks gulost og salami. Alltid en frukt i tillegg. Kjøper polarbrød fra fysedisken og har rett i fryseren hjemme, tar bare opp to stykker og har pålegg på dem om morgenen for da er de tint til lunsj og jeg har ferske gode polarbrød. Anonym poster: b75064b371fe4681b5c833e8a4988011
TPK Skrevet 8. november 2012 #7 Skrevet 8. november 2012 En av disse: -2 skiver med egg -2 skriver med leverpostei og agurk (dette er vanligst) -1 skive med magert pålegg + dobbel 0% yoghurt med 2 ss havregryn (har havregryn i skapet på jobb) -Rester fra middag dagen før (hvis det er noe som passer å røre sammen i en matboks) -Toro Rett i koppen suppe (det har jeg alltid i skapet på jobb, i tilfelle jeg glemmer matpakke) Ellers har jeg alltid en frukt og evt. en grønnsak (gulrot eller blomkål) som mellommåltid noen timer før og etter lunsj. Pleier å spise frokost kl 7, frukt 10, lunsj 12, grønnsak 14-15 og middag 16.30.
Anonym bruker Skrevet 8. november 2012 #8 Skrevet 8. november 2012 Havregrøt som jeg varmer i micro Omelett Brødskive med nugatti!! Knekkebrød Yoghurt og musli Salat En sjelden gang middagsrester Anonym poster: 755074721143024d6aaf39fc84af9601
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå