3barnsmor_to_be Skrevet 4. november 2012 #1 Skrevet 4. november 2012 Har tenkt å lage 2 eplekaker og fryse de ned.. men da har jeg fremdeles ca 30 epler igjen! Hjeeelp
Anonym bruker Skrevet 4. november 2012 #2 Skrevet 4. november 2012 Tørkede epler er veldig godt og er sunn snacs som passer godt i matpakker. Eplemos og eplegrøt er også godt. Hvis du har mange epler som du regner med ikke å få spist Kan du dele opp en del og putte i frysesen. Fungerer fint til fyll i eplekaker utover vinteren.
Gjest amandine Skrevet 4. november 2012 #3 Skrevet 4. november 2012 Du kan lage eplemos og fryse ned, det er supert til mye, skrell, skjær i biter og kok med litt vann og sukker. Eller du kan skrelle og ta ut kjernehusene og skjære i tynne ringer og tørke i ovnen på lav varme, det er matpakkesnacks av ypperste klasse;-)
Gjest amandine Skrevet 4. november 2012 #4 Skrevet 4. november 2012 Tørkede epler er veldig godt og er sunn snacs som passer godt i matpakker. Eplemos og eplegrøt er også godt. Hvis du har mange epler som du regner med ikke å få spist Kan du dele opp en del og putte i frysesen. Fungerer fint til fyll i eplekaker utover vinteren. To sjeler og en tanke, tydeligvis, Annie!
3barnsmor_to_be Skrevet 4. november 2012 Forfatter #5 Skrevet 4. november 2012 Tørkede epler er veldig godt og er sunn snacs som passer godt i matpakker. Eplemos og eplegrøt er også godt. Hvis du har mange epler som du regner med ikke å få spist Kan du dele opp en del og putte i frysesen. Fungerer fint til fyll i eplekaker utover vinteren. To sjeler og en tanke, tydeligvis, Annie! Ja, det var litt artig! Tusen takk for tips! Skal lage eplemos etter middag idag. Er oppskriften så enkel som beskrevet? Ingen geleantin eller noe?
BubbleBee Skrevet 4. november 2012 #6 Skrevet 4. november 2012 Du kan jo lage epleringer. Fin og sunn snacks som alle i familien liker. Skjær eplene i tynne ringer og la de ligge i stekovnen over natta på 80 grader(tror det var 80). Ellers så er jo eplesaft veldig godt
BubbleBee Skrevet 4. november 2012 #7 Skrevet 4. november 2012 Tørkede epler er veldig godt og er sunn snacs som passer godt i matpakker. Eplemos og eplegrøt er også godt. Hvis du har mange epler som du regner med ikke å få spist Kan du dele opp en del og putte i frysesen. Fungerer fint til fyll i eplekaker utover vinteren. To sjeler og en tanke, tydeligvis, Annie! Ja, det var litt artig! Tusen takk for tips! Skal lage eplemos etter middag idag. Er oppskriften så enkel som beskrevet? Ingen geleantin eller noe? 1 kg eple 1,5 dl vann 3 dl sukker Del eplene i to eller fire og sett de til koking med vann i en kjele. Kok disse til de er helt møre. Fungerer best om de moses varme. Jeg bruker å mose de med foodprosessoren. Ta mosen tilbake til kjelen og tilsett sukker, så koker du det videre i 7-8 minutter under omrøring. Superfint å fryse ned også
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå