Gå til innhold

Oppbevaring av pavlova


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal ha bursdag i morgen, men skal jobbe i morgen og rekker ikke å bake i morgen.. Kan pavlovabunnen lagres til dagen etter?? :) og evt hvordan??

Videoannonse
Annonse
Skrevet

den er god :) Nam nam. Et sted der det er kaldt er lurt

Skrevet

Okay.. Bare hørt at den skal stå tørt.. :)

Skrevet

det er den med krem og bær eller roter jeg nå?

Skrevet

Ja, stemmer det.. Men krem og bær må ventes med å ha på til rett før servering. :) hvis ikke blir den bløt.

Skrevet

Oki ,da er jeg usikker, vet bare det må stå kaldt når kremen og bærene er på :)

Skrevet

du kan trygt lage marengsen opptil flere dager før. Bare oppbevar den med f.eks en koppehåndduk over, IKKE plast og ikke i kjøleskap.

Skrevet

du kan trygt lage marengsen opptil flere dager før. Bare oppbevar den med f.eks en koppehåndduk over, IKKE plast og ikke i kjøleskap.

supert.. For nå er den stekt. Lagde en stor og fin Langpanne. :) syns den kaka er skikkelig god, så synd hvis den ikke er fin i morgen.
Skrevet

Oppbevares tørt ja, IKKE i kjøleskapet. Da tror jeg den blir bløt!:S Kos deg med Pavlovaen i morgen... Eeeelsker den kaken! ;)

Skrevet

Litt for seint svar da...,men du kan bare la den stå inni stekeovnen (når den er avkjølt) til i morgen :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...