2,5barn+1engel Skrevet 2. november 2012 #1 Skrevet 2. november 2012 Skal ha bursdag i morgen, men skal jobbe i morgen og rekker ikke å bake i morgen.. Kan pavlovabunnen lagres til dagen etter?? og evt hvordan??
Februargullet2013 Skrevet 2. november 2012 #2 Skrevet 2. november 2012 den er god Nam nam. Et sted der det er kaldt er lurt
2,5barn+1engel Skrevet 2. november 2012 Forfatter #3 Skrevet 2. november 2012 Okay.. Bare hørt at den skal stå tørt..
Februargullet2013 Skrevet 2. november 2012 #4 Skrevet 2. november 2012 det er den med krem og bær eller roter jeg nå?
2,5barn+1engel Skrevet 2. november 2012 Forfatter #5 Skrevet 2. november 2012 Ja, stemmer det.. Men krem og bær må ventes med å ha på til rett før servering. hvis ikke blir den bløt.
Februargullet2013 Skrevet 2. november 2012 #6 Skrevet 2. november 2012 Oki ,da er jeg usikker, vet bare det må stå kaldt når kremen og bærene er på
Oktoberbabyen Skrevet 2. november 2012 #7 Skrevet 2. november 2012 du kan trygt lage marengsen opptil flere dager før. Bare oppbevar den med f.eks en koppehåndduk over, IKKE plast og ikke i kjøleskap.
2,5barn+1engel Skrevet 2. november 2012 Forfatter #8 Skrevet 2. november 2012 du kan trygt lage marengsen opptil flere dager før. Bare oppbevar den med f.eks en koppehåndduk over, IKKE plast og ikke i kjøleskap. supert.. For nå er den stekt. Lagde en stor og fin Langpanne. syns den kaka er skikkelig god, så synd hvis den ikke er fin i morgen.
:o) :o) :o) Skrevet 2. november 2012 #9 Skrevet 2. november 2012 Oppbevares tørt ja, IKKE i kjøleskapet. Da tror jeg den blir bløt!:S Kos deg med Pavlovaen i morgen... Eeeelsker den kaken!
Nikamo Skrevet 3. november 2012 #10 Skrevet 3. november 2012 Litt for seint svar da...,men du kan bare la den stå inni stekeovnen (når den er avkjølt) til i morgen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå