Anonym bruker Skrevet 2. november 2012 #1 Skrevet 2. november 2012 Noen dyktige matdamer her? Og i samme slengen...Forslag til oppskrift?
Anonym bruker Skrevet 2. november 2012 #2 Skrevet 2. november 2012 of course. Oppskriften som står bak på Barillas lasagneplate-pakke er veldig god og ikke vanskelig.
Miss Chocolate Skrevet 2. november 2012 #3 Skrevet 2. november 2012 Ja, men ville tatt på osten rett før steking. Jeg følger ingen oppskrift, men steker kjøttdeig, løk og hvitløk (og evt sopp). Tilsetter hakket tomater, tomatpuré, litt sukker, salt, pepper, oregano, evt litt vann og buljongterning.. Lar småputre.. Lager så en hvit saus med ost i Legger lagvis rød saus, lasagneplater, ostesaus og ost på toppen. Steker like lenge som det står på pakken med lasagneplater
SmellyCat Skrevet 2. november 2012 #4 Skrevet 2. november 2012 Sikle. Nå må jeg også lage lasagne i helgen
Gjest Ziva Skrevet 2. november 2012 #5 Skrevet 2. november 2012 Enten Toro med stæsj i eller idiotvarianten. Idiotvarianten : Hvit saus Stekt kjøttdeig 2 bokser med hermetiske hakkede tomater (gjerne med smak) Revet ost 1 fedd hvitløk knust Pastaplater. Lag sausen (litt flytende) og putt oppi kjøttdeig, tomater, litt revet ost (ikke alt) og hvitløk. Så legger jeg det lagvis med pastaplater avslutt med saus/kjøttblandingen. Strø så revet ost på toppen. Stekes på 225 grader i ca 30-40 min.
Lisjtuppa Skrevet 2. november 2012 #6 Skrevet 2. november 2012 Jeg synes det er best når lasagne har fått stått en stund. Da får den festet seg:)
Gjest <3Barn&Engler<3 Skrevet 2. november 2012 #7 Skrevet 2. november 2012 Det kandu,og det blir myyye bedre også
Gjest Ziva Skrevet 2. november 2012 #8 Skrevet 2. november 2012 Lag den nå, smaker så mye bedre i kveld Da har smakene fått "satt" seg.
Koala *g07* Skrevet 2. november 2012 #9 Skrevet 2. november 2012 Ja, men ville tatt på osten rett før steking. Jeg følger ingen oppskrift, men steker kjøttdeig, løk og hvitløk (og evt sopp). Tilsetter hakket tomater, tomatpuré, litt sukker, salt, pepper, oregano, evt litt vann og buljongterning.. Lar småputre.. Lager så en hvit saus med ost i Legger lagvis rød saus, lasagneplater, ostesaus og ost på toppen. Steker like lenge som det står på pakken med lasagneplater Hvor mye hvit saus lager du? og hvor mye ost har du i?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå