Gå til innhold

Kan jeg lage en lasagne nå og steke den ikveld?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ja, men ville tatt på osten rett før steking.

 

Jeg følger ingen oppskrift, men steker kjøttdeig, løk og hvitløk (og evt sopp). Tilsetter hakket tomater, tomatpuré, litt sukker, salt, pepper, oregano, evt litt vann og buljongterning.. Lar småputre..

 

Lager så en hvit saus med ost i

 

Legger lagvis rød saus, lasagneplater, ostesaus og ost på toppen.

Steker like lenge som det står på pakken med lasagneplater

Enten Toro med stæsj i eller idiotvarianten. :)

 

Idiotvarianten :

 

Hvit saus

Stekt kjøttdeig

2 bokser med hermetiske hakkede tomater (gjerne med smak)

Revet ost

1 fedd hvitløk knust

Pastaplater.

 

Lag sausen (litt flytende) og putt oppi kjøttdeig, tomater, litt revet ost (ikke alt) og hvitløk. Så legger jeg det lagvis med pastaplater avslutt med saus/kjøttblandingen. Strø så revet ost på toppen.

Stekes på 225 grader i ca 30-40 min.

Annonse

Ja, men ville tatt på osten rett før steking.

 

Jeg følger ingen oppskrift, men steker kjøttdeig, løk og hvitløk (og evt sopp). Tilsetter hakket tomater, tomatpuré, litt sukker, salt, pepper, oregano, evt litt vann og buljongterning.. Lar småputre..

 

Lager så en hvit saus med ost i

 

Legger lagvis rød saus, lasagneplater, ostesaus og ost på toppen.

Steker like lenge som det står på pakken med lasagneplater

 

Hvor mye hvit saus lager du? og hvor mye ost har du i? :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...