Gå til innhold

tørket gresskar?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har et gresskar jeg skal lage lykt av i kveld, men lurer på hvordan jeg skal bruke innmaten.

Tenkte å lage en porsjon gresskarsuppe og å riste gresskarfrøene med salt og kansje chillipuver, men det kommer fortsatt til å være mye igjen.

 

Går det ann å tørke gresskarkjøtt til snacks på samme måte som epler? Kansje med kanel eller noe annet krydder? Kunne kansje være fint å ha i matbuksene innimellom i vinter. Noen som har forsøkt?

Fortsetter under...

Skrevet

Heia!!

 

Holder akkurat på med gresskarkake her :-)

 

Rister frøene ja i stekovn, typisk varmluft 160grader med salt. kjempegodt!

 

Ellers lager jeg vanlig kakedeig, type skoff-kak men med en blanding krydder: ingefær, malt nellik, allehånde, kanel, litt pepper, brunsukker og malt muskat-nøtt.

Deretter har jeg fyll på toppen:

Gresskarinnmat most med moser pluss samme krydder som ovenfor - gjerne litt ekstra brunsukker.

 

Gresskarsuppe har jeg ikke prøvd, men sikkert kjempegodt.

 

Ha en flott Samhain!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...