Gå til innhold

Fruktsalat på julaften, kan man lage den dagen før? Hvilke nøtter i?


Anbefalte innlegg

Tenkte å lage en fruktsalat på julaften, men innbiller meg at det tar mye tid?

Har lyst til å servere rosiner og nøtter ved siden av, men litt usikker på hvilke type nøtt?

 

Hva har du i fruktsalaten din?

 

Tenkte å servere den med med pisket krem blandet med melonyoghurt.

Fortsetter under...

Joda, du kan fint lage den dagen før, jeg synes nesten den er bedre når den har "satt seg" litt. HVis du er redd for at noe skal bli brunt, kan du bare vente med å ta akkurta de ingrediensene oppi på selve julaften.

Jeg synes hasselnøtter og valnøtter er godt i.

I tillegg til de fruktene de andre her har nevnt, synes jeg det er godt med litt bær oppi: blåbær og /eller jordbær.

Det som tar tid er å skjære opp alle ting som skal i..

Jeg pleier å skjære opp all frukt, hakke litt sjokolade og nøtter, men pakker alt i separate fryseposer som jeg lukker helt og legger kaldt over natten.

Så er det bare å blande rett før den skal spises.

Jeg synes det blir litt "mushy" å blande alt dagen før, men det er en smakssak.

 

Ingredienser som kan bli brune kan du bare ha i noen dråper sitronsaft oppi posen og blande godt - syren gjør så frukten ikke oksiderer og det er det som gjør at den blir brun...

 

Lykke til!

Annonse

Hakkede valnøtter, hakkede mandler og hakket 70% mørk sjokolade.

 

Ha gjerne litt krydder i sukkerlaken - kanelstang, nellikspiker, pepper, vaniljestang og stjerneanis.

Ikke bruk for mye sukker i laken, da blir det bare søtt kliss.

Som appelsin sier, ha i litt sitron.

 

Skal du ha i banan, vent til samme dag, den blir myk, brunlig og grøtete av å ligge i lake.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...