sologsommer Skrevet 25. oktober 2012 #1 Skrevet 25. oktober 2012 Jeg er vant med rød saft, mannen har aldrig hørt at man "må" drikke rød saft
Oktoberbabyen Skrevet 25. oktober 2012 #2 Skrevet 25. oktober 2012 Til risengrynsgrøt er jeg oppvokst med lettmelk. Rød saft blir feil for meg. Til rømmegrøt går rød saft.
blå2010+rosa2013 Skrevet 25. oktober 2012 #3 Skrevet 25. oktober 2012 Melk og rød saft er jeg vant til. Jeg liker ikke melk så har bestandig drukket rød saft
Februargullet2013 Skrevet 25. oktober 2012 #4 Skrevet 25. oktober 2012 stort sett rød saft,men innimellom appelsin saft, spesielt nå jeg er gravid
Tredjemann på vei :D Skrevet 25. oktober 2012 #8 Skrevet 25. oktober 2012 Rød saft ja, helst solbærsirup Mannen her er vokst opp med melk til grøten, men det blir smør på flesk for min del..
Gjest pizzadilla Skrevet 25. oktober 2012 #10 Skrevet 25. oktober 2012 God gammeldags husholdningssaft og "grøtpinne" som de kalte det. Spekekjøtt:-)
Gjest Lykke Fryd ♥ Skrevet 25. oktober 2012 #11 Skrevet 25. oktober 2012 God gammeldags husholdningssaft eller hjemmelagd blåbærsaft var vanlig hos oss til grøten
Ugress Skrevet 25. oktober 2012 #14 Skrevet 25. oktober 2012 Må ha solbærsirup. Husholdningssaft eller annen rød saft blir feil for meg. Mannen må ha melk.
Liten rosa Skrevet 25. oktober 2012 #16 Skrevet 25. oktober 2012 Må ha melk, hadde vært totalt krise med saft til grøten for meg!
SmellyCat Skrevet 25. oktober 2012 #17 Skrevet 25. oktober 2012 Må ha melk til grøt (samme med pannekaker og vafler).
Musemorbr / Skrevet 25. oktober 2012 #18 Skrevet 25. oktober 2012 Må ha rød saft. Melk er alt for mettende. Har det med saft fra besteforeldrene mine. Min mor drikker merkelig nok melk.
Blomstogbier Skrevet 25. oktober 2012 #19 Skrevet 25. oktober 2012 Jeg drikker vel det meste til grøt Spiser det skjelden. Kanskje ikke 1 gang i året engang noen ganger. Men synes rød saft høres best ut til grøt!
Soon to be mum Skrevet 25. oktober 2012 #20 Skrevet 25. oktober 2012 Jeg er som flere andre her vant til melk, og det skal være iskald skummet melk. Saft blir helt feil for meg. Og det er flere ting som er "viktig" når det gjelder grøtspising: Jeg må ha rosiner til (ikke kokt i grøten, men kalde ved siden av, sånn at jeg kan spise en rosin eller to til hver skje). Og jeg må først strø kanel, deretter sukker, altså ALLTID sukker øverst. Kommer kanelen øverst blir det bare helt feil smak (og jeg tuller ikke).
Anonym bruker Skrevet 25. oktober 2012 #21 Skrevet 25. oktober 2012 Jeg spiser grøt ca en gang i året og det er på julaften, da er det tradisjon med julebrus til De gangene jeg blir servert rømmegrøt eller risengrynsgrøt utenom, drikker jeg husholdningssaft til. Til havregrøt er det best med melk.
løvemamma29 Skrevet 25. oktober 2012 #22 Skrevet 25. oktober 2012 Og det er flere ting som er "viktig" når det gjelder grøtspising: Jeg må ha rosiner til (ikke kokt i grøten, men kalde ved siden av, sånn at jeg kan spise en rosin eller to til hver skje). Og jeg må først strø kanel, deretter sukker, altså ALLTID sukker øverst. Kommer kanelen øverst blir det bare helt feil smak (og jeg tuller ikke). Samme her :-D Drikker rød saft, lettmelk eller surmelk attåt..alt etter hva som er tilgjengelig :-)
Soon to be mum Skrevet 25. oktober 2012 #23 Skrevet 25. oktober 2012 Og det er flere ting som er "viktig" når det gjelder grøtspising: Jeg må ha rosiner til (ikke kokt i grøten, men kalde ved siden av, sånn at jeg kan spise en rosin eller to til hver skje). Og jeg må først strø kanel, deretter sukker, altså ALLTID sukker øverst. Kommer kanelen øverst blir det bare helt feil smak (og jeg tuller ikke). Samme her :-D Drikker rød saft, lettmelk eller surmelk attåt..alt etter hva som er tilgjengelig :-) Hahaha... Egentlig litt betryggende at det er flere enn bare oss i min familie som har det sånn (regner med du sier "samme her" til det med rekkefølgen på sukker og kanel).
Miss Chocolate Skrevet 25. oktober 2012 #24 Skrevet 25. oktober 2012 Rød saft Også har jeg sett her inne at mange spiser risgrøt og spekemat. Det fikk jeg servert på barsel. Synes det ble en veldig rar kombinasjon Rart med det man er vant med
Gjest Hercule Poirot Skrevet 25. oktober 2012 #25 Skrevet 25. oktober 2012 Rød saft, sukker, kanel og smørøye i grøten, og spekemat til. Godt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå