Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2012 #1 Skrevet 23. oktober 2012 Vi har brødboks på kjøkkenbenken og føler det mugler fort og bir "varmt" pga varmen fra lyset under benken. Er det bedre å oppbevare brødet i kjøleskapet?? Vi har hjemmelaget brød som er oppskåret i skiver......
LuksusLiv Skrevet 23. oktober 2012 #2 Skrevet 23. oktober 2012 Vi oppbevarer mitt hjemmelagede brød i brødskuffa vår, dvs i en helt vanlig kjøkkenskuff. Sammen med knekkebrød og sånt. Mugler ikke her, men så fryser jeg brødene halve, slik at de ikke rekker å bli "gamle" på benken.
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2012 #3 Skrevet 23. oktober 2012 Brød som er oppskåret i skiver, anbefaler jeg å oppbevare i frysen, og så ta opp ønsket mengde på kvelden:)
It's all about me Skrevet 23. oktober 2012 #4 Skrevet 23. oktober 2012 I skiver i fryseren. Hver skive trenger kun noen få minutter på benken før de tiner og smaker nystekt. Fryste skiver er også supert til å smøre i matpakker.
GlemMegEi Skrevet 23. oktober 2012 #5 Skrevet 23. oktober 2012 har det i en kjøkkenskuff,her rekker det ikke å mugle,mann og barn spiser mye brød til frokost,kvelds og matpakker.selv er jeg ikke så veldig glad i brød.
Mrs. Bouquet Skrevet 23. oktober 2012 #6 Skrevet 23. oktober 2012 Vil ha minst mulig på kjøkkenbenken, så det ligger i en skuff.
Tommelopp! Skrevet 23. oktober 2012 #7 Skrevet 23. oktober 2012 Brødboks. -de gangene et brød rekker til mer enn ett måltid da..
Blåbærmuffins Skrevet 23. oktober 2012 #8 Skrevet 23. oktober 2012 Tar opp et halvt brød om gangen og har det i en skuff.
Gjest Juliea - kukløsklan Skrevet 23. oktober 2012 #9 Skrevet 23. oktober 2012 I skiver i fryseren. Hver skive trenger kun noen få minutter på benken før de tiner og smaker nystekt. Fryste skiver er også supert til å smøre i matpakker. Samme som deg =)
Tabitha Skrevet 23. oktober 2012 #10 Skrevet 23. oktober 2012 Ser ryddigere ut å ha brødet i skuffa, men da syns jeg det blir vanskeligere å holde rede på når det blir lite igjen. Ligger brødet synlig på benken, husker man lettere at det ikke er så mye brød igjen, og husker å ta opp brød i det rette øyeblikket. Men kanskje noen har en rutine på å ta opp et halvt brød fra fryseren hver bidige kveld, og derfor husker det.
Gjest Hercule Poirot Skrevet 23. oktober 2012 #12 Skrevet 23. oktober 2012 På benken, jeg bruker brødboks og her mugler aldri brød, det rekker det ikke, gitt. Brød skal uansett aldri oppbevares i kjøleskap.
Gjest Vicky Pollard Skrevet 23. oktober 2012 #13 Skrevet 23. oktober 2012 Aldri i kjøleskap, i papirpose i brødboksen.
Et lite nurk Skrevet 23. oktober 2012 #14 Skrevet 23. oktober 2012 I fryseren, oppskjært. Trenger bare to min på benken - alltid ferskt brød!
Cat_Woman Skrevet 23. oktober 2012 #15 Skrevet 23. oktober 2012 I skiver i fryseren. Pleier å varme dem litt i stekovnen til frokost, smaker nystekt. Niste smøres på fryste skiver.
Miss Chocolate Skrevet 24. oktober 2012 #17 Skrevet 24. oktober 2012 Ser ofte at hjemmebakte grovbrød anbefales oppbevart i kjøleskap..
Anonym bruker Skrevet 24. oktober 2012 #18 Skrevet 24. oktober 2012 Ferdig oppskåret brød har vi i fryseren. Som andre sier er det supert til matpakker. Hjemmebakt brød har vi i en brødskuff. Orker ikke ha benken full av ting og tang.
silje1989 Skrevet 24. oktober 2012 #19 Skrevet 24. oktober 2012 Har brødet i fryseren. Men tar opp noen brødskiver om gangen og har de i brødboksen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå