Gå til innhold

God gulrotkake i langpanne?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen med en knallgod oppskrift de vil dele med meg? :)

Skrevet

Jeg har. Får alltid skryt for den kaka:) Skal skrive den straks.

Skrevet

Jeg brakte en fra detsøteliv.no som ble fantastisk god har fått masse skryt for den. Gå inn på detsøteliv.no og søk på gulrotkake i langpanne :-)

Skrevet (endret)

8 egg, 6 dl sukker, 6 dl mel, 4 ts natron, 4 ts kanel, 2 ts salt, 2 ts vaniljesukker, 9 dl revne gulrøtter, 3 dl rapsolje.

 

Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland mel med natron, kanel, salt og vaniljesukker. Piskes sammen med eggedosisen. Pisk til slutt (på lav hastighet) inn olje og revne gulrøtter. Stekes på nederste rille på 190 grader i ca 50 minutter. Husk bakepapir over etter ca 15 minutter. Kaken kan fryses uten glasur.

 

Krem/glasur: 6 ss smør (ikke smeltet), 200 gram original filadelfiaost, 460 gram melis, 2 ts vaniljesukker. Piskes sammen.

 

 

Lykke til :)

Endret av AussieAnette og lille William
Skrevet

8 egg, 6 dl sukker, 6 dl mel, 4 ts natron, 4 ts kanel, 2 ts salt, 2 ts vaniljesukker, 9 dl revne gulrøtter, 3 dl rapsolje.

 

Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland mel med natron, kanel, salt og vaniljesukker. Piskes sammen med eggedosisen. Pisk til slutt (på lav hastighet) inn olje og revne gulrøtter. Stekes på nederste rille på 190 grader i ca 50 minutter. Husk bakepapir over etter ca 15 minutter. Kaken kan fryses uten glasur.

 

Krem/glasur: 6 ss smør (ikke smeltet), 200 gram original filadelfiaost, 460 gram melis, 2 ts vaniljesukker. Piskes sammen.

 

 

Lykke til :)

 

 

Denne oppskrifen bruker jeg også!! :D

Skrevet

8 egg, 6 dl sukker, 6 dl mel, 4 ts natron, 4 ts kanel, 2 ts salt, 2 ts vaniljesukker, 9 dl revne gulrøtter, 3 dl rapsolje.

 

Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland mel med natron, kanel, salt og vaniljesukker. Piskes sammen med eggedosisen. Pisk til slutt (på lav hastighet) inn olje og revne gulrøtter. Stekes på nederste rille på 190 grader i ca 50 minutter. Husk bakepapir over etter ca 15 minutter. Kaken kan fryses uten glasur.

 

Krem/glasur: 6 ss smør (ikke smeltet), 200 gram original filadelfiaost, 460 gram melis, 2 ts vaniljesukker. Piskes sammen.

 

 

Lykke til :)

 

 

Denne oppskrifen bruker jeg også!! :D

 

Men hvorfor er det natron i kaka, virker ikke bakepulver bedre når det ikke er surmelk/kulturmelk i den? Trodde regelen var at det skal bruks natron når det er surmelksprodukter og ellers bakepulver jeg....

Skrevet

Jeg syns natron er bedre en bakepulver, i denne, og i en sjokoladekake jeg baker.

 

Denne gulrotkaka er GOD, fått himla mye skryt for denne.

Skrevet

Den får alltid skryt så tror jeg ville fulgt oppskriften ;)

Skrevet

Måtte bare bake denne i går. Nam nam nam! Takk for super oppskrift! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...