Gå til innhold

Kvernet elgkjøtt, hva kan det brukes til?


Anbefalte innlegg

Gjest Gullguttene
Skrevet

Har fått to pakker med elghakk, men hva kan jeg lage av det? Og skal det være så blodig, gjør jeg noe med det? :P

Skrevet

Ville ha laget en viltgryte, det slår aldri feil!

 

Er ikke uvanlig at det er litt blodig :P

Skrevet

Nammis, misunner deg kjenner jeg. Kjøttkaker, soddboller og slike ting :-) Er ikke blod, bare kjøttsaft, så la det bli med for smaken sin del :-)

Skrevet

Bruk kjøkkenpapir til å trekke bort mesteparten av blodet. Kjøttkaker er godt, prøv det!

Gjest Filifjonka
Skrevet

Elghakk. Stek kjøttet sammen med litt løk. Kok gulrøtter og poteter i terninger, tilsett kjøttet. Smak til med litt salt og pepper. Jeg slenger også gjerne oppi en buljongterning.

Skrevet

Hjemmelaget elgburger, elgkarbonader, lasagne, viltgryte..

 

Jeg bruker kvernet elgkjøtt på samme måte som kjøttdeig.. Men synes det er spesielt godt i rettene over..

Skrevet

Elgkjøttkaker er jo bare smaskens, sammen med det andre som er nevnt over her. Ellers kan du prøve deg på en skikkelig viltpizza, det er knallgodt :)

Gjest Gullguttene
Skrevet

Jeg trodde det var blod, jeg :P Ser så ekkelt ut liksom. Tusen takk for tips:) Tror jeg skal prøve meg på elgburger i morgen og kanskje viltgryte til uka.

Gjest Gullguttene
Skrevet

Hmm, eller viltpizza? Oi, greier ikke bestemme meg! Får man kjøpt elghakk noen steder da? Har bare to pakker.

Skrevet

Har fått to pakker med elghakk, men hva kan jeg lage av det? Og skal det være så blodig, gjør jeg noe med det? :P

 

Jeg hadde laget viltgryte og hjemmelaga potetmos (beste jeg vet)

evt kan du lage, elgkarbonader, eller kjøttboller.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...