Gå til innhold

Daimiskake og rå egg....noen som vet?


Anbefalte innlegg

Jeg har sååå sykt lyst på daimiskake, ikke sånn fra butikken men sånn skikkelig god hjemmelaget. Den oppskriften jeg har er isen på toppen med egg i, og den delen verken stekes eller kokes. Noen som vet om det er bra nok at den er i fryseren? Mener jeg har lest ett eller annet sted at man ikke kan spise hjemmelaget is pga eggeplommene.

Fortsetter under...

Annonse

Gjest Ballongmamma

Jeg laget sjokolademousse for en stund siden. Nydelig god! Og full av rå egg, noe jeg ikke tenkte over før etterpå. Googlet som en gal men fant ikke et kvekk om at det skulle være farlig, står ingenting fra staten heller. Så lag daimkake du. Eller sjokolademousse :D

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...