G05+2spirer2012 Skrevet 10. oktober 2012 #1 Skrevet 10. oktober 2012 Vil lage dette selv,men vet ikke hvordan.. Hvordan lager du hvitløksbrød? Håper på mange svar slik at jeg kan eksperimentere:)
Anonym bruker Skrevet 10. oktober 2012 #2 Skrevet 10. oktober 2012 Kanskje ikke helt hva du tenkte på, men jeg lager rett og slett hvitløkssmør og smører på.. Ofte steker jeg brødet i øvn eller panne så de blir skikkelig sprøstekt :-)
holahopp Skrevet 10. oktober 2012 #3 Skrevet 10. oktober 2012 Jeg kjøper ciabatta...tar meierismør eller smør med havsalt blander i litt persille og hvitløk...smører på ciabatta og inn i ovnen.. Noen ganger tar jeg litt ost på toppen med litt pesto eller annet krydder...tomatskiver og slikt
Mami_ Skrevet 10. oktober 2012 #4 Skrevet 10. oktober 2012 Jeg gjør det på denne måten. Baker ikke brødet selv, det kjøper jeg på butikken. Gjerne steinovnsloff eller en annen litt mer eksklusiv loff enn spiralloff liksom. Du kan selvfølgelig bake brødet selv dersom du gidder det. Følger hvertfall fremgangsmåten med å skjære brødet i ruter og pakke hvitløkssmør og ost innimellom og har det i ovnen http://www.matpaabordet.com/2012/03/hvitlksbrd-i-ny-drakt.html
Anonym bruker Skrevet 10. oktober 2012 #5 Skrevet 10. oktober 2012 Jeg baker baguetter med en vanlig lys deig med ekstra olivenolje og salt. Har ikke noen eksakte mål. Hakker masse hvitløk og blander i deigen. Eller jeg lager hvitløkssmør, kjevler deigen ut, smører smøret utover, bretter deigen over seg selv og skjærer i remser. Snurrer dem som svenske kanelboller (Google). Pensler med olivenolje og strør med havsalt. Begge deler er kjempegodt:-)
G05+2spirer2012 Skrevet 10. oktober 2012 Forfatter #6 Skrevet 10. oktober 2012 Og hvordan lager jeg hvitløkssmøret da? *grønn på matlaging*
Anonym bruker Skrevet 10. oktober 2012 #7 Skrevet 10. oktober 2012 2 deler smør til 1 del rømme / Philadelphia / creme fraiche. Det du har i kjøleskapet. Hakket eller presset hvitløk etter smak og salt. Da har du vanlig hvitløkssmør. I tillegg kan du ha i f eks chili, finhakkede urter, limesaft+++ det du liker, og som passer til resten av menyen. La det stå en god stund og trekke smaker:-)
sillyfilly og Olivia Skrevet 10. oktober 2012 #8 Skrevet 10. oktober 2012 Ta en "ustekt"/halvstekt baguett og skjær på skrått sånn som på hvitløksbaguettene i frysedisken og stapp masse hvitløkssmør og stek i ovnen så lenge som det står på posen at baguettene må steke. Eller du kan skjære små skiver av loff og smøre på et tykt lag med hvitløksmør og grille i ovnen. Digg. Vi lager bare smør og hvitløk til hvitløksmør. Ikke noe rømme e.l. Smaker oss frem.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå