jordbærsjokolade Skrevet 23. september 2012 #1 Del Skrevet 23. september 2012 ..denne typen her http://coop.no/Varer/Dagligvarer/Coop-Grill/Grillribbe/ Hva kan jeg bruke det til nå da? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143973991-etter-en-d%C3%A5rlig-grillsommer-har-jeg-fryseren-full-av-grillribbe/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Himmel og hav Skrevet 23. september 2012 #2 Del Skrevet 23. september 2012 Steke det i panna og ha det til middag med poteter og kålrabistappe? Hvis ikke det er masse grillkrydder på det, da... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143973991-etter-en-d%C3%A5rlig-grillsommer-har-jeg-fryseren-full-av-grillribbe/#findComment-144571160 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bigfoot Skrevet 23. september 2012 #3 Del Skrevet 23. september 2012 Grillsesongen er langt fra over.....i følge min mann som tror han er "Grillkongen Craig" Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143973991-etter-en-d%C3%A5rlig-grillsommer-har-jeg-fryseren-full-av-grillribbe/#findComment-144571210 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbærsjokolade Skrevet 23. september 2012 Forfatter #4 Del Skrevet 23. september 2012 Grillsesongen er langt fra over.....i følge min mann som tror han er "Grillkongen Craig" For oss er den definitivt over..brrrr:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143973991-etter-en-d%C3%A5rlig-grillsommer-har-jeg-fryseren-full-av-grillribbe/#findComment-144571228 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbærsjokolade Skrevet 23. september 2012 Forfatter #5 Del Skrevet 23. september 2012 Steke det i panna og ha det til middag med poteter og kålrabistappe? Hvis ikke det er masse grillkrydder på det, da... Ikke noe krydder på den:) Er det noen mulighet til å forvandle den til flesk? Sånn "flesk og duppe" flesk? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143973991-etter-en-d%C3%A5rlig-grillsommer-har-jeg-fryseren-full-av-grillribbe/#findComment-144571232 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Himmel og hav Skrevet 23. september 2012 #6 Del Skrevet 23. september 2012 Steke det i panna og ha det til middag med poteter og kålrabistappe? Hvis ikke det er masse grillkrydder på det, da... Ikke noe krydder på den:) Er det noen mulighet til å forvandle den til flesk? Sånn "flesk og duppe" flesk? Det er vel neppe lettsaltet det kjøttet du har, men da kan du jo krydre det litt, eller legge det med litt salt i et par dager. Det finnes sikkert fremgangsmåter på nettet Jeg tror jeg ville ha stekt det i panna med litt salt og sjekket smaken, antagelig blir det godt! Grillribbe er jo skjært fra samme stykke som flesk, og ser jo til forveksling likt ut, så jeg kan ikke skjønne annet enn at det må gå ? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143973991-etter-en-d%C3%A5rlig-grillsommer-har-jeg-fryseren-full-av-grillribbe/#findComment-144571288 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå