Gå til innhold

Etter en dårlig grillsommer har jeg fryseren full av grillribbe..


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Steke det i panna og ha det til middag med poteter og kålrabistappe? Hvis ikke det er masse grillkrydder på det, da...

 

Ikke noe krydder på den:) Er det noen mulighet til å forvandle den til flesk? Sånn "flesk og duppe" flesk?

Steke det i panna og ha det til middag med poteter og kålrabistappe? Hvis ikke det er masse grillkrydder på det, da...
Ikke noe krydder på den:) Er det noen mulighet til å forvandle den til flesk? Sånn "flesk og duppe" flesk?

 

Det er vel neppe lettsaltet det kjøttet du har, men da kan du jo krydre det litt, eller legge det med litt salt i et par dager. Det finnes sikkert fremgangsmåter på nettet :) Jeg tror jeg ville ha stekt det i panna med litt salt og sjekket smaken, antagelig blir det godt! Grillribbe er jo skjært fra samme stykke som flesk, og ser jo til forveksling likt ut, så jeg kan ikke skjønne annet enn at det må gå ?

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...