Himmel og hav Skrevet 23. september 2012 #1 Skrevet 23. september 2012 Jeg har invitert folk til stekt flesk og duppe i dag, og kålrabistappe selvføglgelig. Så begynte jeg å tenke på om jeg kunne spare meg selv for litt jobb ved å steke flesket i ovnen. MEN, blir det like godt da som om det var stekt i panne, og skiller det ut nok fett til å lage duppe?
Hønemor30 Skrevet 23. september 2012 #2 Skrevet 23. september 2012 Aner ikke.... Men måtte bare si.. MMMMMMMMM ;-) Kan jeg komme? hehe...
Himmel og hav Skrevet 23. september 2012 Forfatter #3 Skrevet 23. september 2012 Aner ikke.... Men måtte bare si.. MMMMMMMMM ;-) Kan jeg komme? hehe... Bare å komme! Jeg har flesk til en bataljon
santhe Skrevet 23. september 2012 #4 Skrevet 23. september 2012 Samboern min er kokk, han sier at han ikke ville anbefalt det. Har bedre kontroll på hvor godt stekt du vil ha det i panna
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå