Anonym bruker Skrevet 20. september 2012 #1 Skrevet 20. september 2012 Har lyst å gjøre de klare idag og så fryse dem ned til søndagen, men de bør jo smake ferskt også.. Halvsteke, helsteke eller fryse dem helt rå? Innspill?
Himmel og hav Skrevet 20. september 2012 #3 Skrevet 20. september 2012 Halvsteke. Da blir de ikke tørre når du putter dem i ovnen igjen. Aller best er det om du bare halvsteker bunnene og så slenger fyllet på på søndag. En annen mulighet er å kjøpe de nye pizzatortillagreiene. Vi testet dem som pizzabunn en dag og de var gode! Da slipper du å bake i dag
verdens heldigste mamma Skrevet 20. september 2012 #4 Skrevet 20. september 2012 Jeg pleier å lage ferdig halvstekte bunner, lage ferdig sausen, raspe ost og evnt skjære opp andre ting som skal være på. Da tar det ikke mange minuttene å gjøre det ferdig.
Anonym bruker Skrevet 20. september 2012 #5 Skrevet 20. september 2012 takk for svar, da gjør jeg de ferdig idag og halvsteker og så fryser dem HI
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå