Gå til innhold

Tenkte å lage minipizza til barnebursdag. Best å halvsteke dem idag og så fryse ned til helga?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har lyst å gjøre de klare idag og så fryse dem ned til søndagen, men de bør jo smake ferskt også.. Halvsteke, helsteke eller fryse dem helt rå? Innspill?

Skrevet

Halvsteke. Da blir de ikke tørre når du putter dem i ovnen igjen. Aller best er det om du bare halvsteker bunnene og så slenger fyllet på på søndag.

 

En annen mulighet er å kjøpe de nye pizzatortillagreiene. Vi testet dem som pizzabunn en dag og de var gode! Da slipper du å bake i dag ;)

Skrevet

Jeg pleier å lage ferdig halvstekte bunner, lage ferdig sausen, raspe ost og evnt skjære opp andre ting som skal være på.

Da tar det ikke mange minuttene å gjøre det ferdig.

Skrevet

takk for svar, da gjør jeg de ferdig idag og halvsteker og så fryser dem :)

 

HI

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...