Anonym bruker Skrevet 18. september 2012 #1 Skrevet 18. september 2012 De er selvfølgelig crispe og perfekt kokte, men de smaker så fantastisk godt også... Hvordan gjør hun det? Bare smørdamping? eller, kan man koke grønnsaker med noe kraft av kjøtt eller noe?
Anonym bruker Skrevet 18. september 2012 #3 Skrevet 18. september 2012 Herre fred hva folk skal holde hemmelig.
Anonym bruker Skrevet 18. september 2012 #5 Skrevet 18. september 2012 Herre fred hva folk skal holde hemmelig.
Gjest Mine ♥ ♥ ♥ Skrevet 18. september 2012 #6 Skrevet 18. september 2012 Mine grønnsaker blir alltid spist opp, om jeg bruker sånne frosne grønnsaksblandinger så koker jeg opp vannet med litt salt og smør, legger i frosne grønnsaker og lar de koke opp igjen. Ta de ut av vannet med engang..de skal ikke stå og koke.
Gjest amandine Skrevet 18. september 2012 #7 Skrevet 18. september 2012 http://www.naturfag.no/artikkel/vis.html?tid=675970 Litt natron for fargen, ikke koke for lenge, litt smør og salt til alt,og litt sukker i tillegg til gulerøttene. Men alvorlig talt, er det noe å holde hemmelig hvordan man koker grønnsaker?? Snodig. Skulle tro hun fikk dem levert på døra og var flau;-)
xblondiex Skrevet 18. september 2012 #8 Skrevet 18. september 2012 Litt bulljong i vannet gjør susen her i huset:)
Anonym bruker Skrevet 18. september 2012 #9 Skrevet 18. september 2012 Vi har en dæsj god gammeldags meierismør i kokevannet.
Anonym bruker Skrevet 18. september 2012 #10 Skrevet 18. september 2012 Hehe, neste gang dere spiser der, får du spørre hvilket cateringfirma som leverer de nyktrekte grønnsakene til henne:) Bare tulla, men altså, her bruker vi en god dæsj med smør og og god dæsj med salt, og det gjør susen og som en over her nevner, meierismør er enda bedre å bruke:)
Fru Blåbær Skrevet 18. september 2012 #11 Skrevet 18. september 2012 http://www.naturfag.no/artikkel/vis.html?tid=675970 Litt natron for fargen, ikke koke for lenge, litt smør og salt til alt,og litt sukker i tillegg til gulerøttene. Men alvorlig talt, er det noe å holde hemmelig hvordan man koker grønnsaker?? Snodig. Skulle tro hun fikk dem levert på døra og var flau;-) Må tydeligvis prøve med litt natron neste gang. Det er jo litt gøy med uskyldige hemmeligheter, men hvis man holder det hemmelig for lenge så blir det på et tidspunk for sent å røpe det.
snuppo Skrevet 18. september 2012 #13 Skrevet 18. september 2012 sukker sikkert, det bruker min farmor, smaker himmelsk
Gulosten™ Skrevet 18. september 2012 #14 Skrevet 18. september 2012 Jeg pleier å koke gulerøtter i Farris. Først har jeg oppi en klatt med smør og lar smøret smelte, og når det begynner å frese har jeg oppi Farrisen og salt. Heller av når grønnsakene er møre nok, og lar de frese i enda en klatt med smør. Google "gulerøtter vichy" for nøyaktig oppskrift, det er helt nydelig.
Anonym bruker Skrevet 18. september 2012 #15 Skrevet 18. september 2012 Neten litt smålig og ikke kunne si hva hun gjør med grønnsakene da. Det er da bare grønnsaker...
Gjest Vicky Pollard Skrevet 18. september 2012 #16 Skrevet 18. september 2012 Kjip hun er som ikke vil fortelle deg det da.. Shugar, shugar shugar regner jeg med. Jeg fatterfremdeles ikke at folk ikke skjønner at sukker er saker i også middagsmat og ikke bare desserter :-)
bobbelfru Skrevet 18. september 2012 #17 Skrevet 18. september 2012 hihi betsemoren min koker verdens beste poteter og grønnsaker. Hun bruker en sånn damprist som man folder sammen har bare vann så det akkurat er over rista, heller heller om det trenges.
Gjest sug lut Skrevet 18. september 2012 #19 Skrevet 18. september 2012 Dampkoker gir i hvert fall perfekte grønnsaker. Beste kjøkkenmaskinen som finnes.
maipiken Skrevet 18. september 2012 #20 Skrevet 18. september 2012 syns det er ganske spesielt at hun ikke vil dele noe så hverdagslig med andre.. hvis jeg lager noe, blir jeg glad hvis noen vil ha oppskriften.. og gir det villig vekk.. Er ikke redd for at andre skal lage det bedre enn meg.. er da voksen og litt selvtillitt..
maipiken Skrevet 18. september 2012 #21 Skrevet 18. september 2012 ps, kom plutselig på pai reklamen på tv.. .. han vart litt paff da de spurte etter oppskriften..
Anonym bruker Skrevet 18. september 2012 #22 Skrevet 18. september 2012 Ufattelig merkelig å ikke ville dele oppskrift. Men har jo lest at mange her inne også sitter å ruger på oppskrifter så noen er vel bare så sære.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå