Gå til innhold

Hva slags saus bruker dere til fiskekaker?


Anbefalte innlegg

Når jeg først kverner fisk, så lager jeg kaker for et helt år og gode hjemmelagde fiskekaker er best med brun saus, gulrøtter, poteter og ertestuing med smør og sukker. Har vi fiskekaker til kveldsmat, så blir det på skive med smør og majones. 

Anonymkode: 1b8a4...0d8

Fortsetter under...

7 timer siden, Anonym bruker skrev:

Når jeg først kverner fisk, så lager jeg kaker for et helt år og gode hjemmelagde fiskekaker er best med brun saus, gulrøtter, poteter og ertestuing med smør og sukker. Har vi fiskekaker til kveldsmat, så blir det på skive med smør og majones. 

Anonymkode: 1b8a4...0d8

Kan du dele oppskrift på fiskekaker?

Anonymkode: 567ee...93e

11 timer siden, Anonym bruker skrev:

Kan du dele oppskrift på fiskekaker?

Anonymkode: 567ee...93e

Til en hysefilet bruker jeg

1egg

2ss potetmel

1ss hvetemel

Salt og pepper

Kardemomme

Melk til passe konsistens.

7 timer siden, Toneelise skrev:

Til en hysefilet bruker jeg

1egg

2ss potetmel

1ss hvetemel

Salt og pepper

Kardemomme

Melk til passe konsistens.

Takk! Bruker du alltid hyse eller varierer det? Hvor mange kaker får du av en hysefillet? Får du det kvernet opp i butikken eller har du egen kvern hjemme?

Anonymkode: 567ee...93e

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...