Anonym bruker Skrevet 10. september 2018 #26 Skrevet 10. september 2018 Når jeg først kverner fisk, så lager jeg kaker for et helt år og gode hjemmelagde fiskekaker er best med brun saus, gulrøtter, poteter og ertestuing med smør og sukker. Har vi fiskekaker til kveldsmat, så blir det på skive med smør og majones. Anonymkode: 1b8a4...0d8
Anonym bruker Skrevet 11. september 2018 #27 Skrevet 11. september 2018 Sweet chili saus Anonymkode: f0c49...155
Anonym bruker Skrevet 11. september 2018 #28 Skrevet 11. september 2018 7 timer siden, Anonym bruker skrev: Når jeg først kverner fisk, så lager jeg kaker for et helt år og gode hjemmelagde fiskekaker er best med brun saus, gulrøtter, poteter og ertestuing med smør og sukker. Har vi fiskekaker til kveldsmat, så blir det på skive med smør og majones. Anonymkode: 1b8a4...0d8 Kan du dele oppskrift på fiskekaker? Anonymkode: 567ee...93e
Toneelise Skrevet 11. september 2018 #29 Skrevet 11. september 2018 11 timer siden, Anonym bruker skrev: Kan du dele oppskrift på fiskekaker? Anonymkode: 567ee...93e Til en hysefilet bruker jeg 1egg 2ss potetmel 1ss hvetemel Salt og pepper Kardemomme Melk til passe konsistens.
Anonym bruker Skrevet 12. september 2018 #30 Skrevet 12. september 2018 7 timer siden, Toneelise skrev: Til en hysefilet bruker jeg 1egg 2ss potetmel 1ss hvetemel Salt og pepper Kardemomme Melk til passe konsistens. Takk! Bruker du alltid hyse eller varierer det? Hvor mange kaker får du av en hysefillet? Får du det kvernet opp i butikken eller har du egen kvern hjemme? Anonymkode: 567ee...93e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå