Anonym bruker Skrevet 16. september 2012 #2 Skrevet 16. september 2012 Brun saus med løk. Og så kokte poteter og gulrøtter. Og tyttebærsyltetøy er heller ikke så dumt til
Magia Skrevet 16. september 2012 #3 Skrevet 16. september 2012 Lager en rømmedressing. Til fiskekaker syns jeg det er godt med raspa hvitløk, dill, pepper og litt sweet chili saus i rømma.
Love my kidz Skrevet 16. september 2012 #5 Skrevet 16. september 2012 Når jeg steker dem i stekepanna så er det best uten saus. Bruker litt av stekefettet over potetene bare. Når jeg vil ha brun saus steker jeg ikke fiskekakene først, lar de trekke i sausen. Brun saus er nyyydelig til fiskekaker. Liker best hjemmelaget brun saus, slik som min mor brukte, men noen ganger velger jeg kjøttkaksaus fra Toro En gang i min barndom ble jeg med en venninne hjem etter skolen. Fikk da servert fiskekaker i tomatsaus - det var merkelig men sikkert ikke uvanlig, selv om vi aldri fikk det servert hjemme. Eller?
Anonym bruker Skrevet 16. september 2012 #6 Skrevet 16. september 2012 Kommer an på tilbehøret Brunsaus, rømme/rømmedressing, remulade, smeltet smør...........
Lettie Skrevet 16. september 2012 #7 Skrevet 16. september 2012 Pleier å ha smeltet smør jeg. Fiskekaker, poteter, raspet gulerøtter med sitron/sukker i, evt nykål osv og smeltet smør med feks purre i. Og evt småbacon til.
katha90 Skrevet 16. september 2012 #8 Skrevet 16. september 2012 smelta smør, men da bør de også være stekt
Anonym bruker Skrevet 10. september 2018 #13 Skrevet 10. september 2018 Bruker ris og smeltet smør med purreløk i. Kokte gulrøtter Anonymkode: 0f9ba...33e
Anonym bruker Skrevet 10. september 2018 #14 Skrevet 10. september 2018 Bruker remulade Anonymkode: 7d9e0...c77
Anonym bruker Skrevet 10. september 2018 #15 Skrevet 10. september 2018 Hollandaise. Anonymkode: 63fdf...7f1
Anonym bruker Skrevet 10. september 2018 #16 Skrevet 10. september 2018 Vi bruker sjelden saus til hverdagsmaten. Anonymkode: 5dcbb...f10
Anonym bruker Skrevet 10. september 2018 #17 Skrevet 10. september 2018 Hvit saus. Anonymkode: f52e8...e95
Anonym bruker Skrevet 10. september 2018 #19 Skrevet 10. september 2018 Ingen saus, men det kommer vel mest av at fiskekaker ikke står på menyen her. Kjenner jeg blir kvalm bare ved tanken. Anonymkode: 8a09a...681
Yellow Brick Road Skrevet 10. september 2018 #20 Skrevet 10. september 2018 Litt stekefett, ev. med litt vårløk eller purre i, eller ingen saus i det hele tatt. En sjelden gang serveres det fiskekaker i brun saus, men det var nok en vanligere middag før i tida. Lager mannen i huset middag med fiskekaker, så blir det brun saus.
Anonym bruker Skrevet 10. september 2018 #21 Skrevet 10. september 2018 Brun saus med løk. Og potet, gulrot eller gulrotstuing, brokkoli, og av og til makaroni med litt smør og sukker i (ja, i tillegg til potet). Anonymkode: 1f2c0...27a
Anonym bruker Skrevet 10. september 2018 #22 Skrevet 10. september 2018 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Brun saus med løk. Og potet, gulrot eller gulrotstuing, brokkoli, og av og til makaroni med litt smør og sukker i (ja, i tillegg til potet). Anonymkode: 1f2c0...27a Hvorfor sukker i makaroni? Anonymkode: 66b8e...3c2
Anonym bruker Skrevet 10. september 2018 #23 Skrevet 10. september 2018 Ingen saus. Bare sylteagurk og rømmebeter. Evt litt rømme. Anonymkode: a1ba7...f17
Anonym bruker Skrevet 10. september 2018 #24 Skrevet 10. september 2018 5 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hvorfor sukker i makaroni? Anonymkode: 66b8e...3c2 Fordi det blir god smak. Og det er «mattradisjon» der jeg kommer fra, i likhet med litt smør og sukker i ertestuingen. Anonymkode: 1f2c0...27a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå