Gå til innhold

Hva er din typiske matpakke?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

Her er det bare barna som har matpakke og de vil gjerne ha varmmat. Så det blir mye pasta og kjøttdeig (rester fra taco som jeg fryser ned), pasta og pølser, etc taco, pannekake, grillpølse i lompe...

Skrevet

Ingenting, spiser mat på jobben :) samme gjør samboeren :). babyen er ikke født enda og stesønnen min bor hos mora

Skrevet

Min er skremmende kjedelig.

2 skiver med kaviar og hvitost.

Hver dag.

Hele året.

Skrevet

Barnet sin matpakke er som regel et par brødskiver med forskjellig pålegg. Så legger jeg ved noe godt som litt frukt, bær eller grønnsaker, eller en yoghurt. Hvis vi har noen middagsrester som egner seg så sender jeg med det.

Selv pleier jeg som oftest å ha med knekkebrød (ikke så glad i brød) og frukt/grønt. Hvis jeg skal jobbe overtid eller kveldsvakt pleier jeg å ha med middagsrester og varme på jobben.

Skrevet

Her er det bare barna som har matpakke og de vil gjerne ha varmmat. Så det blir mye pasta og kjøttdeig (rester fra taco som jeg fryser ned), pasta og pølser, etc taco, pannekake, grillpølse i lompe...

 

Høres ut som en sunn matpakke...NOT

Annonse

Skrevet

Her er det bare barna som har matpakke og de vil gjerne ha varmmat. Så det blir mye pasta og kjøttdeig (rester fra taco som jeg fryser ned), pasta og pølser, etc taco, pannekake, grillpølse i lompe...

 

Snakk om søppelmat i matpakka. Greit av og til, men skjer det mye er det bare tragisk!!

Skrevet

lager ekstra middag... middag for 3-4 personer og meg og sambo tar med oss 2.porsjon til jobben. :) lille kjøttbolle har ikke kommet til verden enda...

Skrevet

Hehe, enig i den dere, ikke sunn mat, MEN, når poden står på medikamenter for adhd som dreper all matlyst så sender man med det som frister!!! Bedre med noe usunn mat enn ingen mat når det gjelder ett eneste måltid på skolen!

Skrevet

Har mat stående på jobb, som regel knekkebrød og en kremost, men kan glimte til med skinke, ost, agurk og tomat (og rundstykke).

 

Ungene får litt ulikt egentlig. Skrive, knekkebrød, grove vafler, middagsrester, grove pizzasnurrer/horn, matmuffins, frukt/oppskårne grønnsaker, tortillalefser med saus, ost, kjøtt, tomat osv... Ikke alt på en gang så klart.

 

Mannen får smørelunsj på jobb hver dag (den heldiggrisen).

Skrevet

Jeg har med blandet salat og et par kokte egg eller middagsrester. Mannen har en billig kantine med fantastisk utvalg, jr får "trend"matpakke, altså små bokser med litt frukt/bær, egg/kylling/fisk, lomper med smøreost og annet snacks, lunsjmuffins, grønnsaker etc.

Skrevet

Skive med skinkeost, fårepølse og majones, leverpostei og rødbeter eller mormors hjemmelagde plommesyltetøy. En frukt et par ganger i uka.

Gjest Filifjonka
Skrevet

2 skiver, vanligvis minst en med Norvegia, den andre som regel med prim eller brunost. Ja, jeg er kjedelig i matveien.

Annonse

Skrevet (endret)

Rundstykke el lignende og så har heg skinke og ost i kjøleskapet på jobb. hvis maten min er blitt stjelt på jobb, tar jeg bare noe der.

Endret av Askepott <3
Skrevet

Tørre brødskiver.

Har pålegg i kjøleskapet på jobben.

Skrevet

Min: en pakke med knekkebrød som jeg rasker med meg fra skapet om morran, kjøper en smøreost på butikken og knasker på en agurk ved siden av før jeg må stikke inn til time (student ja. )

 

Mannen jobber hardt og spiser helst to koteleter fra middagen i går + ett par brødskiver. Er bare glad han spiser opp restene siden jeg liker å lage middag.

 

Treåringen får sunn matpakke laget kvelden i forveien med grovbrød, ost/fisk/kjøttpålegg og litt frukt og grønt ved siden av.

 

Tre ganske forskjellige matpakker ser jeg, men ingen klager eller etterlyser mer freshe farger og pikante smaker i matboksen. Mat er godt når man er sulten, synes jeg.

Skrevet

Jeg liker alt for godt variasjon, så jeg tar med det jeg har hatt tid til å lage, eller hva jeg har hjemme.

 

Går mest i varmsalat, brokkolisalat, salat med hummus og bønner, havregrøt, omelett, horn med vegetarfyll, Skyr, kesam med frø og nøtter osv.

 

Jeg er vegetarianer - og siden jeg også har cøliaki er brødskiver uaktuelt og kjedelig...

Skrevet

To tørre skiver til meg, har ett eller annet pålegg i kjøleskapet på jobben.

Fire skiver med variert pålegg til barnet.

To eller tre skiver (jeg vet ikke) med variert pålegg, av det som finns i kjøleskapet til gubben. Han smører til seg sel og delvis til barnet.

Skrevet

Jeg har en pakke kokt skinke i kjøleskapet på jobb og en pakke knekkebrød, tar med en frukt hjemmefra.

 

Mannen har litt mer pålegg i kjøleskapet på sin jobb (skinke, ost, syltetøy o.l.) og har med seg 3 skiver hjemmefra om morgenen som han smører på jobb.

 

De to skoleguttene er veldig sære i matpakkeveien, de har med to skiver hver og varierer mellom leverpostei, gulost og brunost. De får frukt på skolen.

 

De to barnehagebarna har tre skiver hver med seg og varierer veldig på pålegget, leverpostei, ost, salami, servelat, skinke, fiskekaker, fiskepudding, falukorv osv. De har også noen strimler paprika, noen skiver agurk, sukkererter, babygulrøtter e.l. i matboksen. Yngste er veldig glad i makrell i tomat så hun har ofte med seg en slik porsjonspakke med det. I tillegg har de frukt hver dag og noen ganger i uken har de med yoghurt, en liten rosinpakke e.l.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...