Drammensjente Skrevet 10. september 2012 #1 Del Skrevet 10. september 2012 Når barn som ikke tåler at mor spiser løk og kål osv, gjelder det også retter som er laget av dette også? Tenker på f.eks fårikål hvor jeg ikke trenger å spise kålen, men hva med sausen og kjøttet? Det er jo kokt i haugevis av kål.... Eller er det bare kål i seg selv man ikke kan spise? Hva med sauser laget av kokekraft med f.eks løk? Pleide å lage masse gode sauser og retter med løk, men nå vet jeg ikke om jeg tør selv om jeg plukker ut løken før jeg spiser det Noen som vet? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143970178-l%C3%B8k-og-k%C3%A5l/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillenims Skrevet 10. september 2012 #2 Del Skrevet 10. september 2012 Det er veldig individuelt hvor kraftig barnet reagerer, så du må prøve deg frem. Det er ogs vanlig at eventuelle reaksjoner blir svakere dess eldre barnet er. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143970178-l%C3%B8k-og-k%C3%A5l/#findComment-144535065 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå