Mamma til to guttegull Skrevet 4. september 2012 #1 Skrevet 4. september 2012 Har så lyst på fiskesuppe til middag, men har aldri laget dette før. Kan jeg f.eks. bare lage en hvit saus med litt grønnsaker og fisk i?
bitthen Skrevet 4. september 2012 #2 Skrevet 4. september 2012 Tja, finnes mange sorter :-) har oppskrift på ei god jeg kan dele :-) 1løk,1purre, 1rø paprika. Olivenolje varmes i en kaserolle, grønnsakene freses raskt, tilsett 1 l. Vann og 2terninger fiskebuljong+ 1 bks hakka tomater. 1 ts. Blanda krydderurter, kokes umder lokk 30 min. Tilsett 4 dl creme fraiche+ 2 ss tacosaus ( kan droppes) salt og pepper ette smak, rødpepper passer godt i denne. Tilsett 500 g torsk eller lalsefilet, la trekke 5-10 min,tiøsett 200 g rekee eller mer. + hakket persille. Viktig at rekene ikke koker. La trekke litt. Server med hvitløksbaggiser eller hjemmebakt doccachia :-)
bitthen Skrevet 4. september 2012 #3 Skrevet 4. september 2012 Tja, finnes mange sorter :-) har oppskrift på ei god jeg kan dele :-) 1løk,1purre, 1rø paprika. Olivenolje varmes i en kaserolle, grønnsakene freses raskt, tilsett 1 l. Vann og 2terninger fiskebuljong+ 1 bks hakka tomater. 1 ts. Blanda krydderurter, kokes umder lokk 30 min. Tilsett 4 dl creme fraiche+ 2 ss tacosaus ( kan droppes) salt og pepper ette smak, rødpepper passer godt i denne. Tilsett 500 g torsk eller lalsefilet, la trekke 5-10 min,tiøsett 200 g rekee eller mer. + hakket persille. Viktig at rekene ikke koker. La trekke litt. Server med hvitløksbaggiser eller hjemmebakt doccachia :-) Beklager slrivefeil, bare slurv :-)
Snuppelupp1988 Skrevet 4. september 2012 #4 Skrevet 4. september 2012 Har en veldig enkel en her: 4 dl fiskekraft 2 dl fløte 2 dl hel melk 3 ss creme frech ( 1/2 hvitvin kan du ha i, men trengs ikke) Grønnsaker: 1/2 løk Gulrøtter kålrot purre sellerirot Fisk: 100-150 g fisk ca per person. Jeg liker veldig godt å blande sammen rød og hvitfisk. 1. fress løk i smøret. (2). kok inn med vinen 2. Ha i fiskekraften og resten av væska. 3. Ha i grønnsakene og gi dette oppkok og la det trekke til de er møre. 4. Fisken has i de siste fem minuttene ca. 5. Kryddre etter smak
Anonym bruker Skrevet 4. september 2012 #5 Skrevet 4. september 2012 Vi tar det vi har som regel - evnt kjøper litt ekstra. Sist vi laget fiskesuppe laget vi den slik: Rensket reker og kokte rekeskallet Trekte noen lakse biter med skinnet på Laget hvit saus av fiskebolle vannet Gjevnet ut med rekevannet og laksevannet hadde i gulrot, løk, purreløk, kålrot La i rekene og laksen og små fiskeboller i til slutt Dette er såpass mye mat at en ikke trenger annet enn litt brød til
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå