Anonym bruker Skrevet 28. august 2012 #1 Skrevet 28. august 2012 Er den mye sunnere enn vanlig kjøttdeig? Kjøpte en stor pakke på Rema til 30 kr for 700 gram. Syntes det var billig, men er den sunn og god? Skjønner at den ikke egner seg til kjøttkaker ol da, men tenker generelt.
☆☆☆ Skrevet 28. august 2012 #2 Skrevet 28. august 2012 Den er ubrukelig og dermed blir det uinteressant om den er sunn (hvilket jeg betviler, sikkert leftovers etter at maten er solgt som noe annet).
Anonym bruker Skrevet 28. august 2012 #3 Skrevet 28. august 2012 bruker bare det jeg tror det er mer fett? i kyllingkjøttdeigen, men den er goood og billig!!! ;P
3 er nok! Skrevet 28. august 2012 #4 Skrevet 28. august 2012 Kyllingkjøttdeig forstår jeg meg ikke på! Konsistensen er ekkel og skvalpete, og det smaker så sinnsykt salt. Æsj! Irrelevant om det er rimelig eller sunt så lenge det er ubrukelig. Forøvrig elsker jeg kylling i andre former:)
Prøverpåentil Skrevet 28. august 2012 #5 Skrevet 28. august 2012 Er den mye sunnere enn vanlig kjøttdeig? Kjøpte en stor pakke på Rema til 30 kr for 700 gram. Syntes det var billig, men er den sunn og god? Skjønner at den ikke egner seg til kjøttkaker ol da, men tenker generelt. da kjøpte du nok den som er vannet ut med saltvann.. DEn er veldig billig men ikke særlig bra.. Eller godt.. Ugh:/
2010 Mammaen Skrevet 28. august 2012 #6 Skrevet 28. august 2012 Er den mye sunnere enn vanlig kjøttdeig? Kjøpte en stor pakke på Rema til 30 kr for 700 gram. Syntes det var billig, men er den sunn og god? Skjønner at den ikke egner seg til kjøttkaker ol da, men tenker generelt. Ja, ekkel i konsistens og smak. Jeg har aldri funnet noen det passer å bruke den til.
Anonym bruker Skrevet 28. august 2012 #7 Skrevet 28. august 2012 Syntes bare det var merkelig at den var så billig... Er vel ikke uten grunn. HI
☆☆☆ Skrevet 28. august 2012 #9 Skrevet 28. august 2012 Funker fint til taco eller burger Tacokrydder kan maskere dårlig smak (ikke at smaken er hovedproblemet med kyllingkjøttdeig), men gummikonsistensen blir man ikke kvitt.
<3 2G <3 Skrevet 28. august 2012 #10 Skrevet 28. august 2012 Bruker stort sett bare den. Høy på protein, og er mild i smak om en ikke bruker den med saltvann.
bamby Skrevet 28. august 2012 #12 Skrevet 28. august 2012 Funker kjempebra til nesten alt, kjøper bare denne! Men ikke kjøp den utvannet med salt i! alle andre er bra, mindre fett, høyere protein, langt sunnere!
IreneUtålmodig Skrevet 28. august 2012 #13 Skrevet 28. august 2012 Kjøper den på rema1000 selv, god til pasta / spagetti saus og taco lefser
Nordhagenjentene :) Skrevet 28. august 2012 #14 Skrevet 28. august 2012 Bruker den til kyllingburgere og til vårruller. Og til det fungerer det veldig bra! Ellers bruker vi karbonadedeig.
Anonym bruker Skrevet 28. august 2012 #15 Skrevet 28. august 2012 Bruker å krydre og steke den, rører inn cottage cheese og spinat til spinaten har "krympet" og blandet seg. Spiser det sammen med pasta. Kjempegodt.
Anonym bruker Skrevet 28. august 2012 #16 Skrevet 28. august 2012 Den er ubrukelig og dermed blir det uinteressant om den er sunn (hvilket jeg betviler, sikkert leftovers etter at maten er solgt som noe annet). Tøys
Anonym bruker Skrevet 28. august 2012 #17 Skrevet 28. august 2012 Blæh, synes den er ekkel. Den er jo laget av det "kjøttet" du ikke spiser når du har en hel kylling foran deg på tallerkenen, den er ekkel i konsistensen og smaker ikke godt. Da er svinekjøttdeigen bedre, men jeg bruker helst karbonadedeig.
Lille♥mitt Skrevet 28. august 2012 #18 Skrevet 28. august 2012 Alt av kyllingkjøtt som er bearbeidet lages på denne måten: http://m.youtube.com/#/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DRdbFclAvges&v=RdbFclAvges&gl=US Jeg synes det er så ekkelt at jeg klarer ikke engang å ha det i hus.
Anonym bruker Skrevet 28. august 2012 #19 Skrevet 28. august 2012 Tror dere vanlig kjøttdeig fremstilles så veldig mye bedre.....?
Lille♥mitt Skrevet 28. august 2012 #20 Skrevet 28. august 2012 Det er ikke lov i Norge å lage muk-produkter av storfe, kun kylling. Så ja, litt bedre, men overhodet ikke bra nok
Inked girl Skrevet 28. august 2012 #21 Skrevet 28. august 2012 Kjøttdeig er ekkelt uansett om den er lagd av kylling, storfe eller svin.
Anonym bruker Skrevet 28. august 2012 #22 Skrevet 28. august 2012 Synes kjøttboller laget av kyllingkjøttdeig er kjempe godt jeg
Gjest ronja røverdatter Skrevet 28. august 2012 #23 Skrevet 28. august 2012 Kyllingkjøttdeig er rett og slett uspiselig. Har enda ikke smakt noe som er laget av det og som er godt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå